ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی 2 کامپونت جدید (Flash)

webpen
10-05-2006, 12:09 PM
امروز دو کامپوننت جدید و البته جالب در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برای دانلود معرفی شد.
اولین کاموننت مربوط به ساختن یک گالری تصویر با Flash است که به نظرم خیلی جالبه. با این وجود من هنوز &quot;PonyGallery&quot; دانیال طاهرزاده رو ترجیح می‌دم.

لینک دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک دمو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دومین کامپوننت که قبلا بعضی‌ها اون رو می‌خواستن، کامپوننتی برای ساختن یک گالری از انیمیشن‌های فلش هست. البته این کامپوونت برای بازی‌های فلش نوشته شده ولی فکر می‌کنم با کمی تغییر بشه ازش برای ساختن گالری فلش استفاده کرده.

لینک دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک دمو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> atid=1

توجه:
1- معرفی این دو کامپوننت لزوما به معنی تایید آنها نیست. ممکن است نصب کامپونت‌ها یک ریسک امنیتی باشد! (ممکن هم هست نباشد)
2- امکان دارد این دو کامپوننت با مامبو ورژن (4.6) سازگار نباشد. (اگر مایلید سایتتان را به روز کنید، کمی صبر داشته باشید!!)

ebrahim1110
10-05-2006, 04:21 PM
سلام
اين كامپوننت خيلي عاليه كسي امتحان كرده ببينه مشكلي پيش مياد يا نه ؟
چرا جوملا همچين كامپوننت هاي قشنگي و كاربردي داره در حالي كه مامبو قديمي تر از اون هستش و جوملا چند وقتي بيشتر نيست كه اومده؟

اولین کاموننت مربوط به ساختن یک گالری تصویر با Flash است که به نظرم خیلی جالبه. با این وجود من هنوز &quot;PonyGallery&quot; دانیال طاهرزاده رو ترجیح می‌دم.

لینک دمو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

art7th
10-05-2006, 05:36 PM
کامپوننت گالری تصاویرش خیلی جالبه!!
من که خوشم اومد ولی آیا میشه تصاویر گالری رو ذخیره کرد ؟ (متاسفانه تصاویر رو تبدیل به فلش می کنه که این اصلاً خوب نیست؟!)

بهمنی

webpen
10-05-2006, 06:26 PM
با وجود عدم رعایت حقوق مؤلف، برای برخی مزیت است!!

yaser1
10-05-2006, 11:17 PM
سلام

یه فایل زیپ می ده بنام expose_RC1_small_edition_all

داخلش یه فایل زیپ دیگه داره که برای نصب کامپوننت باید اینو آدرس دهی کنید

البته من نصب کردم ولی پسورد برای ورود می خواد!

کی می دونه پسوردش چیه؟

sorry4uboth
10-05-2006, 11:30 PM
یاسر جان کدوم یکی رو میگی؟

navid2
10-06-2006, 12:45 PM
اگه امکانش هست اینارو تو قسمتهای اصلی دانلود سایت هم قرار بدبد ممنون ....

sorry4uboth
10-06-2006, 01:15 PM
بعد از انجام بررسی های لازم و تست توسط تیم در صورت کارکرد صحیح حتما روی سایت قرار میگیره.

yaser1
10-08-2006, 09:19 PM
یه فایل زیپ می ده بنام expose_RC1_small_edition_all
.
.
.
کی می دونه پسوردش چیه؟

اولی رو می گم. کسی می دونه قصه این پسورده چیه؟

sorry4uboth
10-08-2006, 09:53 PM
من تست کردم پسورد نداشت!

کسی این مشکل رو داره؟

webpen
10-08-2006, 09:59 PM
منم مشکلی نداشتم البته رو 4.6 نصب کردم یه ارور میده فکر کنم مربوطه به فایل زبان.

Warning: main(public_html/new//components/com_joomlaflashgames/language/en.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/irangeo/public_html/administrator/components/com_joomlaflashgames/admin.joomlaflashgames.php on line 26

Warning: main(/public_html/new/components/com_joomlaflashgames/language/en.php): failed to open stream: No such file or directory in public_html/new/administrator/components/com_joomlaflashgames/admin.joomlaflashgames.php on line 26

Warning: main(): Failed opening &#039;/home/public_html/components/com_joomlaflashgames/language/en.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039;) in public_html/administrator/components/com_joomlaflashgames/admin.joomlaflashgames.php on line 26

yaser1
10-10-2006, 06:43 PM
سلام

پسورد رو هنگام ورود به تنظيماتش مي خواد که پيداش کردم: manager

هر چند تنظيماتي بعدش نمي آد

چطورش مي شه فايل براش آپلود کرد؟

ورود به تنظيماتش چطوريه؟

yaser1
10-13-2006, 01:53 PM
ورود به تنظيماتش چطوريه؟