PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبو 4.6 کی میاد ؟؟

dardesar
10-05-2006, 03:07 PM
سلام و خسته نباشید به مامبولرنی ها ...
من می خواستم یه نظری بدم که برنامه ریزی کنید و تاریخ دقیق برنامه هاتون بخصوص مامبو 4.6 فارسی رو اعلام کنید که ما بتونیم بهتر برنامه ریزی کنیم ..
فکر نکنم که اینجوری که می گین به زودی برای کسی خوشایند باشه ...
الته می دونیم که زحمت می کشید و وقت می گذارید و لی الآن چند وقته قراره بخش ویژه راه بیوفته که نیوفتاده ....

منتظر جدول زمانبندی فعالیت های گروه مامبو لرن هستیم

javad583
10-05-2006, 03:18 PM
دوست عزیز تاخیر این چند مدت بر میگرده به اعلام تاخیر دو هفته ای تیم اصلی مامبو که ما هم به تبع این مسئله تاخیر داریم.
الآن هم کار فارسی سازی نرم افزار تموم شده و مشغول تست اون هستیم (برای حذف اشکالات احتمالی)، انشاالله در هفته آينده زمان بندی دقيقی رو خدمتتون اعلام میکنیم.

saeid.z
10-05-2006, 04:39 PM
:-[
هفته آینده ؟ یعنی حالا حالاها 4.6 بی 4.6 ؟

javad583
10-05-2006, 05:20 PM
دوست عزیز الآن عصر روز پنج شنبه هست! تمام سعی ما انتشار نسخه ای بدون مشکل هست وگرنه همين الآن هم امکان انتشار نسخه Beta رو داریم.

art7th
10-05-2006, 05:41 PM
دوستان و اعضای عادی مامبولرنی لطفاً کمی صبر کنند ....
عزیز تیم مامبولرن عجله کنند ولی لطفاً اونقدر عجله نکنند که مشکلی پیش بیاد توی پروژه ها ....

محسن خان و الباقی بچه های تیم مامبولرن زمان بندی چیز خوبیه من و الباقی دوستان دیگه خسته شدیم از انتظار لطفاً دوره زمانی به زودی ... رو پایان بدید(چند تا پروژه به زودی هنوز راه اندازی نشدند پس لطفاً سریعتر ...)

دوستدار همگی شما بهمنی

radmehr
10-05-2006, 08:53 PM
مرتضی شما دیگه چرا؟!
قبلا هم گفتم بازم میگم ...
ترجمه 4.6 با بقیه نسخه ها فرق داره .. باید کدنویسی ها عوض بشن
ما هم این کار رو کردیم و داریم تست نهایی رو انجام میدیم + یک سری اشکالات که دارن رفع میشن
وگرنه اگه قرار به ترجمه چند تا فایل بود که تا الان دستتون بود.
پس لطفا تحمل بفرمایید.
ممنون

art7th
10-06-2006, 06:32 AM
رادمهر جان دقت کن که من گفتم :

دوستان و اعضای عادی مامبولرنی لطفاً کمی صبر کنند ....
عزیز تیم مامبولرن عجله کنند ولی لطفاً اونقدر عجله نکنند که مشکلی پیش بیاد توی پروژه ها ....

من هم دعوت به صبر کردم فقط گفتم خیلی خوب میشه سریعتر بیاد تا چشم ما هم به یک شاهکار دیگه روشن بشه .
ولی اگه حرف بدی زدم شرمنده ، می بخشید .
دوستدار رادمهر جان و تمامی مامبولرنی ها بهمنی

ahmadzadeh
10-06-2006, 06:40 AM
سلام
همان طور که در خبر ها دیدید امروز مامبو 4.6.1 منتشر شده که در این نسخه چند تغییر وبرخی مشکلات حل شده است که لازم به ذکر است یکی از مشکلات نیز توسط تیم مامبولرن اعلام شده بود که ان شا الله بعد از این نسخه منتظر نسخه فارسی باشید
یا علی/خداحافظ