توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با آپلود عکس، ماژول ، کامپوننت ، قالب و تنظیمات کل
azowghi
02-10-2010, 07:33 PM
سلام
بنده حوملای 1.5.15 رونصب کردم که بسیار عالی تر از ورژن های قبلی است. اما مشکل بنده با آپلود است.
FTP رو هم تنظیم کردم اما باز ایراد میگیره (خطا در آپلود یا انتقال بسته)
سرورم رو هم از مامبوسرور گرفتم که البته بسیار سرور خوب و سریعی است.
چه کنم دوستان؟
خدا خیرتان دهد
سلام
لطفا بفرمایید اطلاعات FTP رو به چه صورت وارد میکنید؟ آیا Path رو صحیح وارد میکنید؟ آیا یوزر و پسوردی که وارد میکنید به اون Path دسترسی دارند؟
احتمالا مشکل در تنظیمات FTP است.
یا علی
azowghi
02-11-2010, 11:34 AM
سلام
در نصب جوملا تنظیمات ftp تایید شد. مسیر ftp همون فولدری است که جوملا در اون قرار داره.
phpform.ir/fa
سلام
تاییدی که در نصب صورت میگیره، از ftp برای مرحله ی نصب استفاده میکنه.
شما باید بعد از نصب در تنظیمات کلی ftp رو فعال کرده و یوزر و پسورد رو دوباره به جوملا بدید.
مسیر ftp باید fa/ نوشته بشه.
یا علی
azowghi
02-11-2010, 12:00 PM
سلام مشکلم حل شد.
اشتباهی که می کردم یوزر و پسورد را غلط می نوشتم
خدا خیرتان دهد
ممنون
kara_iran
10-24-2010, 10:34 AM
دوستان سلام
من سابقا با cpanel کار می کردم ولی دیدم به علت بعضی از مشکلات که بین کشورها با ماست و احتمال تحریم روز به روز شدید می شود سایت خود را به یکی از دیتا سنترهای دورن کشور اوردم ولی مشکلی که هست کنترل پنل که من الان دارم ازش استفاده می کنم دایرکت ادمین هست من انتقال سایت خود را کامل انجام دادم و تنظیمات ftp هم انجام دادم حالا می خوام ماژولی چیزی استفاده کنم پیام عدم دسترسی ftp می ده
من این طوری دادم
هاست ftp : حالا یا این 127.0.0.1 یا این localhost یا این ftp.namesite.ir
یوزر و پسورد همان یوزر و پسورد ورودی به دایرکت ادمین
مسیر هم قبلا که public_html بود همین قرار دادم .
سایت را من اینطوری باز می کنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دیگه نمی دونم مشکل از کجاست در ضمن من چون در cpanel یوزری ایجاد نمی کردم و از همون یوزر لاگین استفاده می گردم باز به همین شکل کار کردم و در قسمت ftp manager یوزری را ایجاد نکردم با تشکر از همه دوستان .
سلام
یک اکانت ftp مخصوص جوملا در کنترل پنل هاست بسازید و طبق آموزش زیر تنظیم رو انجام بدید:
آموزش تنظیم لایه ی FTP در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.