ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب هر گونه فايل الحاقي

beny
02-12-2010, 06:28 PM
سلام
من بعد از مدت ها تصميم گرفتم يک دست و رويي به سايت بکشم ولي به مشکلاتي که انتظار داشتم بعد از اينهمه مدت بر بخورم برخوردم !

وقتي ميخوام يک ماژول و يا هر گونه چيزي نصب کنم پيام خطاي تصوير زير رو ميده !!!

فايل ZIP / PHP و حتي XML رو هم بهش دادم ولي نشد !​

به نظر شما مشکل از کجاست ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

نوید
02-12-2010, 07:00 PM
با سلام
تصویر گذاشته شده مسدود می باشد
موفق باشید

beny
02-12-2010, 07:14 PM
لينک زير رو ببينيد ...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

نوید
02-12-2010, 07:24 PM
از مدیر هاست بخواهید open_basedir زا no value قرار دهد
موفق باشید

beny
02-12-2010, 07:28 PM
من به هاست و همه چيز دسترسي دارم ولي به مديريت هاست دسترسي ندارم ...
يعني نميتونم هم داشته باشم ...

ممکنه منظورتون رو بگيد ؟

يعني توي اين مسير هايي که اين جا نوشته برم ؟!

مثلا من خط اول رو رفتم ...

ببينيد ...

// Create the destination directory if it does not exist
$baseDir = dirname($dest);
if (!file_exists($baseDir)) {
jimport(&#039;joomla.filesystem.folder&#039;);
JFolder::create($baseDir);

open basedir که شما ميگيد کجاست ؟!​سيستم هاستينگ من سي پنله !

نوید
02-12-2010, 07:33 PM
open basedir در php.ini است که باید مقدار آن برداشته شود ، شما باید به تنظیمات سرور دسترسی داشته باشید
موفق باشید

beny
02-12-2010, 08:37 PM
منظور شما هاست هست يا VPS اصلي که ازش هاست بهم دادند ؟!

براي نصب پلاگين ها راه ديگري ندارم ؟!​:-؟

** دو ارسال شما یکی شد

نوید
02-13-2010, 07:13 AM
شما به فایل php.ini سرور دسترسی دارید؟

beny
02-13-2010, 11:03 AM
متاسفانه بر روي اين سرور دسترسي ندارم :(

يا بايد منتقل کنم به سرور خودم و يا بايد منتظر باشم ...

راهي مانند کپي کردن براي پلاگين ها موجود نيست ؟!

نوید
02-13-2010, 11:06 AM
میشه کپی کرد و از طریق دیتابیس آنرا فعال کنید اما نیاز به تجربه دارد

beny
02-20-2010, 11:00 AM
چند بار اين کار رو انجام دادم به دردهسرش نمي ارزه ...
به هر حال ... ممنونم از راهنمايي هاتون ..
-------------------------------------------
سلام
من به مديريت سرور مشکل رو اعلام کردم و ايشون اين جواب رو دادند ...

البته ايشون فکر کردند من از مامبو استفاده ميکنم چون لينک اين سايت رو دادم تا نسبت به مشکل اطلاعات بيشتري پيدا کنند ولي با ديدن اسم سايت به اشتباه افتاده اند ... به هر حال پاسخ ايشون اين بوده ...

من چيکار ميتونم کنم ؟! هيچ گونه فايل زيپ رو نميتونم آپلود و نصب کنم ...

10:18 AM 2/20 moteasefane bed dalil masael amniyati inkar gheyre ghabele anjam ast! chon darsorat anjam inkar in user mitavanad be data baghiye userha dastresi peyda konad. mambo say karde ke dar shakheye &quot;/&quot; va &quot;/home/tmp/&quot; chizi berizad ke gheyre ghabel anjam ast. in moshkel barname nevisi mambo ast na server chon bejaye /tmp neveshte shode /home/tmp/ ke na vojod darad na dastresi baraye anjam an. tosiye mishavad ke az joomla ya wordpress estefade shavad.

** دو ارسال شما یکی شد

firoozmandan
02-21-2010, 06:35 AM
با جوابی که مدیر سرور به شما داده خیلی مسائل مشخص میشه !

پیشنهاد میکنم هاست خود را تغییر بدید. با این مدیر سرور و این سطح دانشی که ایشون دارند قطعا به مشکل برمیخورید !

OMNIA
07-02-2011, 08:04 PM
اقا من جوملا دو ساله دارم نسخه اين سايت فقط اينطوريه اولا
دوما نكته مهي كه ديدم تو نسخه 1.5.23 كه از اين سايت دانلود و نصب كردم و پشيمونم اينه كه هرجا ميخواي بخشي بزني و بهش سطح دسترسي بدي درسته كه در مديريت كاربران سطوح دسترسي مولف و ناشر و اعضا و مدير همگي هست اما مثلا در هنگام ايجاد بخش اون سطوح نشون نميده و فقط نشون ميده "عمومي- اعضا- ويژه" كه اين خيلي بده

behrooz_1
07-02-2011, 08:20 PM
جوملا 1.6.3 این مشکل حل کرده

torghoundy
07-02-2011, 11:59 PM
اقا من جوملا دو ساله دارم نسخه اين سايت فقط اينطوريه اولا
دوما نكته مهي كه ديدم تو نسخه 1.5.23 كه از اين سايت دانلود و نصب كردم و پشيمونم اينه كه هرجا ميخواي بخشي بزني و بهش سطح دسترسي بدي درسته كه در مديريت كاربران سطوح دسترسي مولف و ناشر و اعضا و مدير همگي هست اما مثلا در هنگام ايجاد بخش اون سطوح نشون نميده و فقط نشون ميده "عمومي- اعضا- ويژه" كه اين خيلي بده
این مورد در تمام نسخه های 1.5 وجود داره ، سطوح دسترسی ناشر و ... برای انتشار مطالب در سایت هست ، در جوملا 1.6 شما برای تعیین سطوح دسترسی امکانات بیشتری دارید.

OMNIA
07-03-2011, 08:03 AM
قالب زير ميشه روي 1.5 نصب كرد ؟
اخه قالباش كمه من دنبال يه قالب فارسي تو اين مايه هستم اگر بشه پيدا كرد يا همينو بشه نصب كرد عاليه ها

torghoundy
07-03-2011, 08:37 AM
سلام
همونطور که از تصویر مشخصه ، این قالب برای نسخه 1.5 طراحی شده ، از طراح قالب اطلاعات اینچنینی رو میتونید دریافت کنید ، در ضمن قالب های نسخه 1.5 کم نیست و تعداد زیادی قالب برای این نسخه طراحی شده که فارسی رو هم پشتیبانی میکنه.

OMNIA
07-03-2011, 08:53 AM
سلام
همونطور که از تصویر مشخصه ، این قالب برای نسخه 1.5 طراحی شده ، از طراح قالب اطلاعات اینچنینی رو میتونید دریافت کنید ، در ضمن قالب های نسخه 1.5 کم نیست و تعداد زیادی قالب برای این نسخه طراحی شده که فارسی رو هم پشتیبانی میکنه.
ببخشيد ببخشيد
اشتباه تايپي
منظورم اين بود روي نشخه 1.6 ميشه نصبش كرد يا نه وگرنه خودش ماله 1.5 هست
و اينكه اين درست هست كه در نسخه 1.6 اين مشكلات وجود نداره در تايپيك ديگه نوشتم جدگانه ولي منم تقريبا همين مشكل دارم با جوملا هيچ افزونه اي نميتونم نصب كنم و كلا دو روزه كلافه شدم

torghoundy
07-03-2011, 09:00 AM
ببخشيد ببخشيد
اشتباه تايپي
منظورم اين بود روي نشخه 1.6 ميشه نصبش كرد يا نه وگرنه خودش ماله 1.5 هست
و اينكه اين درست هست كه در نسخه 1.6 اين مشكلات وجود نداره در تايپيك ديگه نوشتم جدگانه ولي منم تقريبا همين مشكل دارم با جوملا هيچ افزونه اي نميتونم نصب كنم و كلا دو روزه كلافه شدم
سلام
منظورتون رو مشخص کنید ، شما به دنبال قالب فارسی جوملا 1.6 هستید یا اینکه نمی تونید الحاقی روی جوملا نصب کنید؟
اگر هنوز با فعال سازی ّftp مشکل دارید ، به راهنمایی های داده شده در تاپیک مربوطه دقت کنید.