توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سئوال در مورد کتگوری بلاگ
alionline
10-06-2006, 05:44 AM
سلام دوستان
من مامبو 4.5.3h استفاده میکنم وقتی یک کتگوری رو به صورت بلوگ کتگوری به من لینک میکنم و تنظیمات چیدمان رو هم به صورت leading=0 intro=5 columns=1 link=0میزارم عکسی که برای کتگوری انتخاب کردم رو نشون نمیده من چیکار کنم تا عکس رو نشون بده
firoozmandan
10-08-2006, 05:21 AM
سلام
عکسی که برای این قسمت انتخاب کردین در لینک "بلاگ کتگوری "نمایش داده نمیشه بلکه در نمایش مطالب به صورت جدول نمایش داده میشه
یا علی
alionline
10-13-2006, 05:11 PM
سلام
من هم میخواهم همونجا به صورت حدولی نمایش داده بشه ولی هیچی نشون نمیده
firoozmandan
10-26-2006, 05:12 AM
سلام
بخش یا مجموعه رو که ایجاد میکنید باید برای اون یک تصویر ست کنید . بعد از قسمت منو به category یا section از طریق " جدول - بخش مطالب" یا " جدول - مجموعه مطالب " لینک بدین
یا علی
alionline
11-27-2006, 04:58 AM
سللام
عزیز منم دقیقا همین کار رو میکنم وعکس هم میاد ولی وقتی که میخواهم چیدمان مطالب داخل لینک اون کتگوری رو عوض کنم وقتی سیو میکنم عکس رو دیگه نشون نمیده الان شما خودت امتحان کن یک کتگوری بساز براش یک عکسم بزار اون رو به صورت blog content لینک بده بعد برو و چیدمان مطالبش رو عوض کن ببین بازم نشون میده یا نه.
firoozmandan
11-27-2006, 10:47 AM
سلام
اطمينان داشته باشيد ما قبل از اينكه به شما جواب بديم تست ميكنيم تا شما دچار مشكل نشيد و به شما جواب صحيحي داده باشيم
باز هم تست كردم . مشكلي نبود !
شما مراحلي كه براي اين كار انجام ميدين رو step by step به صورت تصويري اينجا بذاريد تا مشكل رو بررسي كنيم
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.