ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپونت اضافه کردن پروفایل

zooghi
02-12-2010, 08:49 PM
سلام یک کامپوننت یا پلاگینی میخوام که به جوملا و حساب کاربریش بخش آواتار رو اضافه کنه

یعنی کاربر برای خودش آواتار اتخاب کنه و اپلود کنه و اون آواتار در جاهایی که اون شخص نظر داده وجود داشته باشه

و این امکان رو هم داشته باشه که به کاربر این امکان رو بده که برای خودش یک صفحه بسازه به عنوان درباره ی من

همچین چیزی برای جوملا وجود داره؟

ممنونم

reka
02-13-2010, 06:23 AM
سلام

برای هدف شما بهترین کامپوننت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Community Builder هست که برای هر کاربر یک پروفایل میسازه و میتونید تعیین کنید کاربر هنگام ثبت نام چه اطلاعاتی از خودش ارایه بده. سپس کلیه ی اطلاعات کاربر در پروفایلش نمایش داده میشه. امکان اضافه کردن avatar هم در این کامپوننت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تعبیه شده.

در آخرین نسخه ی JoomlaComment امکان نمایش آواتارهای کاربران در Community Builder گنجانده شده است.

یا علی

zooghi
02-13-2010, 01:57 PM
Community Builder آخرین نسخش چیه؟ از کجا دریافت کنم؟

بعدش دستور العمل خاصی و یا توضیح خاصی هم اگه داره بیان کنید ممنونم .

موفق باشید

نوید
02-13-2010, 02:00 PM
سلام
آخرین نسخه 1.2.1 می باشد که از سایت زیر دانلود نمایید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته برای دانلود نیاز به عضویت است
موفق باشید

zooghi
02-13-2010, 05:38 PM
من یکم سرچ کردم نمیدونم درست فهمیدم و یا نه

ولی مثل اینکه خیلی از کامپوننت ها با این کامپونت مچ میشن . درسته؟

مثلا این کامپوننت خودش اضافات زیر رو میتونه داشته باشه؟ من هنوز نصب نکردم

1- امکان ایجاد پروفایل به همراه آواتار ( اینو که داره )

2- برای اضافه کردن خبر نامه با این کامپوننت باید چی کار کرد که هرکسی عضو سایت میشه خود به خود توی لیست اعضای خبرنامه قرار بگیره ( یکی تو یکی از این تاپیک های همین انجمن این سوال رو پرسیده بود .

3- این کامپوننت خودش به تنهایی نمیتونه سیستم نظرات راه اندازی کنه برای تمام مطالب سایت؟ با افزونه چه طور یک افزونه ی ساده تر از JoomlaComment

ممنونم

نوید
02-13-2010, 05:50 PM
1- بله میشه
2- کاپوننت های خبرنامه زیادی هستن که با این کامپوننت مچ میشوند
3- باز هم مثل سوال دوم باید با یک کامپوننت یاددشات مچش کنید
موفق باشید

zooghi
02-14-2010, 12:04 PM
یک سوال دیگه

من الان فرم ثبت نام رو با این کامپوننت مخصوصا قسمت آژاکسش تلفیق میدم یه مشکلی پیش میاد

نام فیلد درست سمت راست هست که مشکلی نداره ولی خود فیلد رفته سمت چپ و از نام فیلد خیلی فاصله داره

میخوام بدونم توی تنطیمات این فیلد نمیشه کاری کرد که فیلد موقعیتش عوض بشه؟

این کامپوننت زبان فارسی براش نیومده؟ اگر امده لطفا فایل زبان فارسی رو بزارید و بگید کجا بزارمش چون کار با این کامپوننت یکم سخته

ممنونم

reka
02-15-2010, 05:16 AM
سلام

موقعیت فیلد از طریق فارسی سازی قالب اصلاح میشود و در تنظیمات جایی برای این کار نیست.
نسخه ی فارسی کامپوننت عمومی منتشر نشده است.

یا علی

zooghi
02-15-2010, 04:37 PM
ممنونم من روی لوکال تست میکنم

میخوام بدونم در قالب ارتیستر که فارسیش کردم و مشکلی نداره و فیلد های پیش فرض رو درست نمایش میده من به کجای قالب باید برم تا left to right کنمش؟ ( قالب آرتیستر )

راستی در حالت پیغام و چک کردن اژاکس هم اگر بخوام پیغام ها سمت راست نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟ ( اینم از قالبه یا از کامپوننت میشه؟ )

ممنونم

reka
02-15-2010, 06:43 PM
سلام

هر دو مورد در css هایی است که در قالب موجود در کامپوننت تعبیه شده. شما یا باید مستقیما css ها رو در کامپوننت ویرایش کنید یا کلاس های مربوطه رو در css قالب قرار بدید تا روی css کامپوننت override شوند.

یا علی

zooghi
02-15-2010, 09:02 PM
نمیدونم میتونم یا نه ولی اگر لطف کنید با گفتن اسم فولدر و یا اسم فایلی که باید ویرایش بشه کار رو برام راحت تر کنید

من تا اینجا دو چیز متوجه شدم جوملا فارسی دو چیز نداره . یک سیستم پروفایل فارسی که مشکل ایجاد نکنه . اونیکی هم یک سیستم نظر دهی هست که کاملا سازگار باشه

منم دیدم پیدا نمیشه خودم دارم joomlacomment4.0.0RC1 با فارسی و سی اس اس 3 سازگار میکنم . راستی این جوملا کامنت به جز قالب مدرنش بقیه قالب هاش منفجر شده هستن هم توی آی ای هم توی موزیلا

بازم ممنونم از شما آقایان کبیری و زراعتی

reka
02-16-2010, 09:53 AM
سلام

فایلهایی که باید ویرایش شوند در پوشه ی زیر هستند.

components/com_comprofiler/plugin/templates/default

منم دیدم پیدا نمیشه خودم دارم joomlacomment4.0.0RC1 با فارسی و سی اس اس 3 سازگار میکنم

در صورت تمایل میتونید بعد از اتمام کار، اون رو در بخش فعالیت کاربران قرار بدید.

یا علی

zooghi
02-17-2010, 10:05 AM
اگر تونستم حلش کنم خبرتون میکنم

ممنونم

zooghi
02-19-2010, 08:05 PM
بازم سلام

یک سوال دیگه . چه جوری میشه با این کامپوننت توصیر امنیتی برای فرم ثبت نام درست کرد؟ اگر با این کامپوننت نمیشه آیا این کامپوننت افزونه ای برای این کار داره من دوتا از افزونه هاشو دیدم یکی چک کردن آواتار بود یکی هم ست کردن خبرنامه

ممنون مشم کمک کنید

اگر نداشته باشه وقتی که فرم ثبت نام رو بدون ایمیل تایید بزارم مشکل اسپم پیش میاد یا اینکه این کامپوننت آنتی اسپم هم داره؟

reka
02-19-2010, 08:09 PM
سلام

بله یک پلاگین هست به نام CB Captcha که البته تجاریست و زیر فرم عضویت یک تصویر امنیتی هم میاره.

یا علی

zooghi
02-19-2010, 09:13 PM
ممنونم آقای کبیری

به یک مشکل دیگه برخوردم موقعی که از فرم ورد به سایت وارد سایت میشم - در ماژول فهرست کاربری روی جزئیات حساب کاربری که کلیک میکنم

به من همون فرم قدیمی رو نشون میده و فیلد هایی رو که من اضافه کردم رو نشون نمیده برای اینکه وقتی روی جزئیات کلیک کنم برم توی پروفایل خودم و بتونم تغییراتی که میخوام رو بدم باید چی کار کنم؟

اونم پلاگینی براش هست؟

ممنونم موفق باشید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو ارسال یکی شد

reka
02-20-2010, 06:14 AM
سلام

دلیل این امر اینست که شما باید نوع اون آیتم منو رو تغییر بدید و نمایش پروفایل CB رو انتخاب کنید.
اون آیتم منو بصورت پیشفرض با نصب اطلاعات نمونه ی جوملا وجود داره و باید ویرایش بشه.

یا علی

zooghi
02-20-2010, 10:51 AM
متوجه نمیشم

میشه بیشتر توضیح بدید؟

reka
02-20-2010, 05:35 PM
سلام

مدیریت &gt; منوها &gt; منوی کاربری

روی &quot;جزئیات حساب کاربری&quot; کلیک کنید و در قسمت تنظیمات، &quot;تغییر نوع&quot; رو بزنید و از بین انواع آیتم منوها Community Builder &gt; Profile رو انتخاب کنید و ذخیره کنید.

یا علی

zooghi
02-20-2010, 07:06 PM
من میخوام برای قسمتی که در زیر فلش زدم قانون تعریف کنم ولی گزینه اون رو توی فیلد ها و تب ها پیدا نمیکنم !

اگر بخوام حذفش کنم چی کار کنم چون توی آپدیت پروفایل هم همین گزینه رو ساختم و براش قانون تعریف کردم که اندازهی عرض و طول چقدر باشه ولی این یکی رو پیدا نمیکنم ! تنظیمات این گزینه ی پیش فرض کجاست؟

راستی اون کامپوننت کامنت رو نتونستم برای هر دو موتور جوملا و اینترنت اکسپلورر سازگارش کنم . یا با این سازگار میشد یا با اون :-X

ممنونم موفق باشید

mehr1362
02-20-2010, 08:08 PM
سلام.
میشه بگید از چه کامپوننتی برای خبرنامه استفاده کردین که با cb مچ شد؟منم احتیاج دارم بهش ولی نمیدونم چه طوری سرچش کنم

zooghi
02-20-2010, 08:29 PM
بله

ccNewsletter نسخه ی 1.7

به همراه پلاگین CB_plugin_ccnewsletter 1.0.3

موفق باشید

reka
02-23-2010, 06:00 PM
سلام

من میخوام برای قسمتی که در زیر فلش زدم قانون تعریف کنم ولی گزینه اون رو توی فیلد ها و تب ها پیدا نمیکنم !

اگر بخوام حذفش کنم چی کار کنم چون توی آپدیت پروفایل هم همین گزینه رو ساختم و براش قانون تعریف کردم که اندازهی عرض و طول چقدر باشه ولی این یکی رو پیدا نمیکنم ! تنظیمات این گزینه ی پیش فرض کجاست؟

این گزینه در پروفایل اشخاص است؟ باید در مدیریت فیلدها باشه و میتونید تنظیم کنید که اصلا در پروفایل نمایش داده نشه.

یا علی

zooghi
02-24-2010, 06:15 PM
سلام

ممنون از جواب ولی کجا باید دنبالش بگردم؟ آدرس دقیق میدید.

موفق باشید

reka
02-25-2010, 04:23 AM
سلام

مدیریت &gt; کامپوننت ها &gt; Community Builder
در بخش مدیریت این کامپوننت، یک گزینه بنام Field Management وجود داره که شامل تمامی اطلاعاتی (فیلدهایی) است که از کاربر گرفته میشه و در پروفایلش نمایش داده میشه.

یا علی

zooghi
03-10-2010, 09:20 PM
تمام مشکلات تا اینجا حل شد . ممنونم از شما

فقط یک مشکلی دارم که هرچی گشتم توی خود این کامپوننت پیداش نکردم و فهمیدم که این مشکل رو نمیشه از کامپوننت حل کرد

به عکس زیر نگاه کنید این عکس مربوط به تست این کامپوننت بر روی قالب پیش فرض جوملا هست که شکل بندیش درسته

حالا در عکس پاین مربوط به قالبی هست که با آرتیستر ساخته شده که میبینید روی هم رفتن و وقتی ماوس میره روش قاطی میکنه

این مشکل رو باید از کجا حل کنم؟

ممنونم موفق باشید

reka
03-11-2010, 05:51 AM
سلام

لطفا آدرس سایت رو بفرمایید.

یا علی

zooghi
03-11-2010, 06:26 PM
jelveha.net

من خود کامپوننت رو روی لوکال تست میکنم و روی خود سایت نصب نیست ولی اگر بخواین استایل های خود قالب رو ببینید آدرس زیر رو نگاه کنید

jelveha.net

ممنونم

reka
03-11-2010, 07:35 PM
سلام

باید کامپوننت نصب باشه تا بتونم راهنمایی کنم.
هر موقع آنلاین شد، آدرس رو اینجا قرار بدید.

یا علی

zooghi
03-12-2010, 07:48 AM
یک سوال دیگه

وقتی این کامپوننت نصب باشه لینک فعال سازی و یا فراموشی رمز عبور و فرستادنش به ایمیل کاربر با این کامپوننت انجام میشه ؟

یعنی اگر بخوام پیغام فارسی برای کاربر ارسال بشه باید فارسی کنم؟ درسته؟

ممنونم

reka
03-12-2010, 07:51 AM
سلام

بله.

یا علی