PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشگل نمایش مطالب سایت با کلیک بر رو ی عنوان مطالب

hamed-pc
02-13-2010, 08:38 AM
سلام
تازه متوجه شدم و قتی در سایت بر روی عنوان مطالب سایت کلیک میکنم . به جای اینکه همون مطلب به نمایش در بیاد یک مطلب خاص نمایش داده میشود . البته با غیر فعال کردن سیستم سئو در جوملا مشگل بر طرف میشه. تا چند روز پیش اینطوری نبود. نمیدونم چرا این مشگل به وجود آمد
در ضمن فایل htaccess. هم در سایت موجود میباشد . لطفا برای حل این مشگل من را راهنمایی بفر مایید.
با تشکر

نوید
02-13-2010, 08:48 AM
با سلام
لطفا نام سایت را بگذارید تا بررسی کنیم
موفق باشید

bigman_ahmad
02-13-2010, 08:50 AM
سلام

ظاهرا نام مستعار یا Alias منوها و مطالب شما یکی است!

در این حالت این مشکل بوجود می آید.

این مورد را بررسی نمایید.

hamed-pc
02-13-2010, 09:25 AM
این آدرس سایت
pcluxe.com
آقای زراعتی ممنونم از پیگیریتان
راستش من با این سیستم سئو خیلی در گیرم
لطفا بهترین حالت را برای سیستم سئو بفرمایید
در ضمن اگر لازم بود بفرمایید اطلاعات پنل و جوملا را برای شما ارسال کنم

** هایپرلینک خارج شد

نوید
02-13-2010, 10:15 AM
در منوی ابزار کلیه ذخیره سازی ها را پاک کنید ببنید درست می شود
موفق باشید

hamed-pc
02-13-2010, 10:29 AM
در منوی ابزار کلیه ذخیره سازی ها را پاک کنید ببنید درست می شود
موفق باشید

این کار را هم کردم اما مشگل حل نشد

reka
02-13-2010, 11:16 AM
سلام

ظاهرا مشکل از پلاگین سازنده ی آدرس های فارسی است.
این پلاگین را غیر فعال کنید و تست کنید.

یا علی

hamed-pc
02-13-2010, 11:52 AM
سلام

یا علی

پلاگینی را قبلا نصب کرده بودم به نام Unicode Slugs که لینک مطالب را به فارسی نمایش بدهد . تا به حال مشگلی از این پلاگین ندیده ام . آنرا غیر فعال کردم اما هنوز هم مشگل پا بر جا است . البته چون این پلاگین کارش اینه که نام مستعار را به فارسی نوشته و لینک مطالب را فارسی نمایش بدهد در هنگام غیر فعال کردن هم تاثیری نمیکند چون تا نام مستعار تعغیر نکند فرقی ندارد

نخیر . حتی با تعغیر نام به نوشته انگلیسی در بخش نام مستعار هم مشگل بر طرف نشد

** دو ارسال شما یکی شد

reka
02-13-2010, 11:54 AM
سلام

دیگه چه پلاگین هایی رو اضافه بر پلاگین های پیشفرض جوملا نصب کردید؟

یا علی

hamed-pc
02-13-2010, 11:57 AM
ببخشید پستها 2 تا شدند . گزینه ویرایش اینجا به درد میخوره که اگه اشتباهی صورت بگیره بتونم ادیت کنم
خوب . بریم سر اصل مطلب. مشگل همچنان باقی هست. هر چیه مشگل از سیستم sef هستش چون وقتی غیر فعال میکنم درست میشه

نوید
02-13-2010, 11:59 AM
سلام

یا علی

پلاگینی را قبلا نصب کرده بودم به نام Unicode Slugs که لینک مطالب را به فارسی نمایش بدهد . تا به حال مشگلی از این پلاگین ندیده ام . آنرا غیر فعال کردم اما هنوز هم مشگل پا بر جا است . البته چون این پلاگین کارش اینه که نام مستعار را به فارسی نوشته و لینک مطالب را فارسی نمایش بدهد در هنگام غیر فعال کردن هم تاثیری نمیکند چون تا نام مستعار تعغیر نکند فرقی ندارد

نخیر . حتی با تعغیر نام به نوشته انگلیسی در بخش نام مستعار هم مشگل بر طرف نشد

** دو ارسال شما یکی شد

ارتباطی به این پلاگین ندارد
این ایراد را تا حالا ندیده بودم
صبر کنید سایر دوستان بیان نظر بدن

hamed-pc
02-13-2010, 11:59 AM
سلام

دیگه چه پلاگین هایی رو اضافه بر پلاگین های پیشفرض جوملا نصب کردید؟

یا علی

پلاگین که زیاد نصب شده دارم. اما اگر منظورتون پلاگین در مورد sef هستش همین یک مورد است

با این سیستم sef من حدود 1 ساله که در گیرم . بعضی وقتها خیلی خوب کار میکنه . و من هم میدیدم که همه چی درسته کاری بهش نداشتم اما دوبا ره خود به خود به هم میریزه

** دو ارسال شما یکی شد

hamed-pc
02-13-2010, 01:18 PM
فکر کنم مشگل حل شد
من یک پلاگین به نام HP Router نصب کرده ام که سایت معرفی کننده میگفت برای برداشتن عدد از لینک مطالب میباشد . وقتی این رو غیر فعال میکنم درست میشه
از تمامی دوستان هم که من را همیاری کردند متشکر
این راهنمایی را که الان میخواهم مطرح کنم شاید جاش ایینجا نباشه اما میخواستم نسبت به مشگلات سایتم مطرح کنم که اگه بشه بهتر و بیشتر کمک بشه . شاید هم بسیار مطرح شده باشه اما معمولا به صورت پراکنده وجود داره
در کل یک منبع و یا یک مقاله کامل و قابل اجرا برای راه اندازی سیستم سئو در جوملا که هم بهترین عملکرد رو داشته باشه . در واقع بتونه هم لینکها را به کوتاهترین حالت ممکن در بیاره و بتونه لینکها را به صورت فارسی در جستجو گر ها نمایش بده و به راحتی خونده بشه
لطفا اگر مقاله کاملی در این مورد است اعلام کنید که هم من و هم بسیاری از دوستان دیگه بتونند استفاده کنند
در واقع بلایی که سر سایت ما اومده در اثر دستکاریهایی هست که به همین منظور صورت میگیره
با تشکر

hamed-pc
02-13-2010, 01:24 PM
مثل اینکه پلاگین System - Backlink هم روی این مساله تاثیر داره . این رو هم که فعال میکنم باز هم همون کار انجام میشه اما این بار یک مطلب دیگه نمایش میده. در ضمن کار این پلاگین چیه؟ فعال کردنش مهمه؟

نوید
02-13-2010, 01:40 PM
این پلاگین لینک های جوملا 1 را به جوملا 1و5 تبدیل می کند
موفق باشید