PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چنتا سوال

khalilonline
02-16-2010, 06:16 AM
سلام من از جوملایی که شما فارسی کرده اید و زحمت کشیده اید برای سایتم استفاده کردم فرق اون با جوملای سایت جومفا چیه.

من می خوام تبلیقات نوشتاربم مانند یک منو به نمایش در بیاد میشه راهنمایی کنید.
با تشکر.
3dbox.ir

** هایپرلینک حذف شد

firoozmandan
02-16-2010, 06:32 AM
سلام

ممنون میشدم اگر لطف میکردید و قبل از طرح این سوال در انجمن کمی جستجو میکردید ! از زمان انتشار این نسخه بارها ما جواب این سوال رو دادیم.

3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : ‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.

لطفا قوانین مامبولرن را مطالعه و رعایت کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بر اساس قوانین اگر سوالی دارید مطرح کنید

یا علی