PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت مدیریت تبلیغات!

art7th
10-07-2006, 08:47 AM
سلام به دوستان
من در وب سایتی تبلیغاتی عضو شدم .
و قصد دارم به عنوان نمایش دهنده تبلیغات اون وب سایت فعالیت کنم!
اون وب سایت به من یک کد اسکریپت داده که با قرار دادن اون در وب سایت می تونم برای خودم اعتبار مالی کسب کنم .
من کد رو با استفاده از چه کامپوننت و یا ماژوالی می تونم در وب سایت قرار بدم ؟
از طریق کامپوننت تبلیغات که بصورت پیش فرض نصبه نمی شه چون میگه باید یک لینک و یک تصویر برای تبلیغ انتخاب کنم!!
لطفاً یک راه حل و یا یک کامپوننت که بشه با استفاده از اون کدهای اسکرپیتی همانند کدهای اسکرپتی انجمن مامبولرن رو برای مامبو و smf متشر کرد معرفی کنید!!

قربان همگی شما بهمنی

farhad
10-07-2006, 10:22 AM
شما کد رو درون قسمت کد تبلیغات بزارید و بطور پیش فرض نیز یک عکس رو براش انتخاب کنید.

لینک هم از [ # ] استفاده کنید !

یا علی

art7th
10-07-2006, 02:49 PM
ممنون جناب نوری!
اگه میشه لطف کنید و بفرمائید که برای نمایش تبلیغات اسکرپتی در smf چیکار کنم؟(می دونم نباید در این بخش مطرح کنم ولی اگه جواب بدهید ممنون میشم!)

بهمنی

farhad
10-07-2006, 06:30 PM
من به شخصه زیاد با SMF کار نکردم !!!

دوستان دیگه لطفا به ایشون کمک کنند !

یا علی

sorry4uboth
10-07-2006, 06:57 PM
مرتضی جان
اون کد تبلیغاتی رو در یک ماژول جدید بریز بعدش اونو در موقعیتی که میخوای منتشر کن.

درباره SMF هم توی انجمن یاران توس یه سرچ کوچیک بکنی 100% جوابتو پیدا میکنی.

Siamak
10-07-2006, 07:40 PM
یک موقعیت در قالبت ایجاد کن و کد رو توی اون قرار بده.

firoozmandan
10-08-2006, 06:33 AM
برای قرار دادن تبلیغ در SMF باید فایل index.template.php قالب مورد استفادت رو ویرایش کنی و تبلیغ رو در محل مورد نظرت قرار بدی

یا علی

art7th
10-08-2006, 06:49 AM
دوستان ممنون
جناب فیروزمندان یعنی ماژوال یا چیزی نیست که بشه در SMF اون رو مدیریت کرد؟!
آخه انجمن من از سه تا قالب استفاده میکنه .

بهمنی

firoozmandan
10-08-2006, 06:52 AM
تو لینک زیر دنبالش بگرد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>