ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا ماژول اوقات شرعی در IE7

largy
02-19-2010, 03:17 AM
با سلام.
هنگامی که ماژول اوقات شرعی رو در جوملایم فعال می کنم و صفحه رو با IE7 مشاهده می کنم پیغام میده که مرورگر قادر به بازکردن این صفحه نمیباشه و عملیات ناقص انجام میشه و بعد Internet Explorer cannot display the webpage
!!! چطور این نقص رو در ماژول اوقات شرعی برطرف نمایم.
ضمنا من از نسخه ی جدیدش که در انتجمن منتشر شده استفاده می کنم...

مهدی.
02-19-2010, 08:50 AM
سلام

قبل از انتشار ماژول مربوطه توسط بنده کاملاً توسط بنده بررسی شد و مشکلی نبود! (سیستم عاملهای مختلف و مرورگرهای مختلف)

جوملای مامبولرن, لوکال هاست قدرت برگرفته از appserv, ماژول منتشر شده در انجمن مامبولرن توسط سعید, ویندوز ایکس پی و نسخه 7 ایترنت اکسپلورر!

آدرس سایتتان را بفرمایید تا بررسی کنیم.

زمستانتان سپید

dj_ahmad
02-19-2010, 04:44 PM
احتمال زیاد اکسپلورر شما نقص داره
لطفا تست روی سیتم های دیگه هم تست کنید

largy
02-19-2010, 10:48 PM
فک کنم همینه
این IE من مثه این که خیلی نقص داره
سری قبل هم فونت های تکست باکس ها رو درست نشون نمیداد.
من روی سرور شخصی کار میکنم.
فردا قصد دارم کل سایت رو انتقال بدم.
اااا نه نه منشورم امروزه :D بعد این که جوملا رو بارگزاری کردم بررسی میکنم . انشاء الله که موردی نداره...
ممنونم از توجهتون

سعید
02-20-2010, 06:38 AM
سلام.

ماژول اوقات شرعی جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تا بحال بیشتر از 2300 بار دانلود شده و تا این لحظه همچین مشکلی گزارش نشده.

ممنون میشم متن خطایی که مرورگرتون میده رو بدید، شاید اصلا ارور مربوط به این ماژول نباشه :)

یا علی

largy
02-24-2010, 10:20 PM
ابتدا باید عرض کنم بنده این مشکل را در سیستم های دیگر هم بررسی نمودم و مجددا با این خطا مواجه شدم.
در مورد این احتمال که مشکل از این ماژول بوده یقین دارم، زیرا با غیرفعال نمودن آن مشکل خطا رفع می شود.
متن خطا بدین شرح است:

IE cannot open the Internet site <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
operation aborted
توضیحات بیشتر:
با نمایش آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در IE6 با پیغام بالا مواجه میشوم و با کلیک بر روی ok پنجره باز نخواهد شد و شرح پیام IE بدین قرار خواهد بود:

The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

با سپاس از پیگیری های شما

mersad
02-24-2010, 11:00 PM
سلام
به نظر من مشکل از ماژول نیست
به این مورد دقت کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

largy
02-24-2010, 11:51 PM
به نظر من مشکل از ماژول نیست

دوست من دقیقا مشکل از این ماژول بوده... زیرا با غیر فعال کردن آن مشکل رفع خواهد شد! و دیگر این پیغامی که در تصویر نشان دادید ظاهر نخواهد شد!!!

dj_ahmad
02-25-2010, 05:42 AM
خیر ماژول مشکلی نداره
اکسپلورر شما با ماژول مشکل داره

largy
02-25-2010, 09:54 AM
بنده به خاطر این که این که کاربرانم از IE6 استفاده میکنند این ماژول را غیر فعال نمودم،به همین خاطر شاید مشکل دیده نشده اما اگر لازم باشد این ماژول را مجددا فعال می نمایم....

mersad
02-25-2010, 10:20 AM
این ماژول رو روی لوکال تست کنید و روی سایتهای دیگران هم هست ببینید
کاربرانش هم که کم نیست
این مشکل انفرادی برای شما پیش اومده
مشکل از ماژول نیست

سعید
02-25-2010, 09:07 PM
سلام

لینک ماژول به پیام خصوصی تون ارسال شد.

لطفا ماژول جدید رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

برای نصب ماژول جدید، نیازی به حذف ماژول قبلی نیست.

یا علی