PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توانایی جوملا

arefe
02-20-2010, 11:45 AM
سلام

من درگیر بررسی امکان ایجاد سایتی با جوملا هستم
که بایستی قابلیت ورود اطلاعات در قالب فرم های بسیار متعدد و انتقال اطلاعات به دیتا بیس و سپس بازیابی اطلاعات با جستجوی موضوعی درسایت را داشته باشد
حتی ممکنه بازیابی در قالب sms هم نیاز باشه

بایستی یادآور شم که حجم اطلاعات فوق العاده بالاست آیا دیتا بیس جوملا(my sql) پاسخگو هست
یا اینکه اصلاً جوملا پاسخگوی نیاز من هست یا نه؟
اگه نه چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟

قبلاً از راهنماییتون سپاسگزارم

mersad
02-20-2010, 01:22 PM
سلام
واضح تر توضیح بدین
اگر ممکن هست یک سایت مشابه با این سایتی که مد نظرتون هست ذکر کنید
منظورتون از بازیابی چی هست ؟ بازیابی که بتونین تغییر هم بدین یا فقط سرچ کنید و قابل خوندن باشه ؟

arefe
02-20-2010, 05:06 PM
سلام

سایت مشابه ای که بتونم مثال بیارم ندارم
ولی بحث اصلی جستجو سریع است
و مسئله دیگه تغییر توسط کاربری که حساب کاربری ویژه تنها برای دسترسی به بخش مربوط به خود رو داره

فرض کنید یک فرم برای ورود اطلاعات مربوط به منو یک رستوران داریم که کاربر ویژه میتونه محتوا و قیمتها رو عوض کنه
و کاربر عادی بایستی با جستجو به اطلاعات مربوط به رستوران دسترسی داشته باشه

firoozmandan
02-21-2010, 06:30 AM
سلام

همه کارهایی که نوشتید قابل انجام هست
اما همگی به صورت پیشفرض در جوملا وجود نداره و ممکن هست مجبور بشید برای بعضی از موارد دستبکار بشید و کامپوننت اختصاصی بنویسید ( و یا سفارش نوشتن اون رو بدید )

یا علی

arefe
02-21-2010, 07:03 AM
سلام

الان برای اینکه حجم کار رو بسنجم نیاز دارم بدونم:

1- برای ورود اطلاعات، پیشنهاد همون فرمساز هاهستند یا اینکه راه دیگه ای هم وجود داره ؟

2- برای اینکه اطلاعات هر فرم در پایگاه ذخیره شه و بعد در قالب اطلاعات یک مورد خاص قابل رویت باشه نیاز به نوشتن برنامه دارم یا اینکه کامپوننت برای اون وجود داره و اگه وجود داره لطف کنیدمعرفی کنید

3- اگه کلید واژه مناسبی یا مطلب خاصی در این زمینه میتونه منو به مطالبی که نیاز دارم برسونه ممنون میشم راهنمایی کنید.

4- من تا به حال از دیتا بیس جوملا فقط بحث فایلها رو دیدم و اطلاعی از روند ذخیره text ندارم

متوجه ام که سوالاتم خیلی درهمه :-[

firoozmandan
02-22-2010, 07:15 AM
سلام

1- بسته به نوع فرم های شماست. ممکنه فرم ساز ها جوابگوی شما باشند

2- اکثر فرم ساز ها دیتا ها را در دیتابیس ذخیره میکنند و در نهایت به شما خروجی CSV میدن که میتونید استفاده کنید

3- متوجه منظورتون نشدم

4- چه کمکی از دست ما بر میاد ؟!

یا علی

arefe
02-23-2010, 06:43 AM
سلام

ممنون