توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قراردادن کد جاوا اسکریپت در جوملا
maysamsami
02-21-2010, 03:25 PM
میخواستم ببینم چطوری میشه کد جاوا اسکریپت در جوملا قرار داد؟باید در کجای تمپلیت دستکاری کرد؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنین.
mersad
02-21-2010, 03:37 PM
سلام
چه کدی میخواین بزارین ؟
کدتون چه دستوری رو اجرا میکنه ؟
maysamsami
02-21-2010, 08:02 PM
همه کدهای جاوا اسکریپت که توی اینترنت فراوونه،سوالم کلیه،
اما مثلا بعنوان مثال،کد آمارسایت که چند نفر توی روز،توی ماه و... بازدید داشتن .. ،کد shutbox ، کدهای parstools و..
محمد محسنی
02-21-2010, 08:09 PM
سلام
شما باید یک مازول ایجاد کنید و در ماژول کد مربوطه را قرار دهید
در ضمن باید ادیتور را غیر فعال کنید
maysamsami
02-21-2010, 09:38 PM
منظورتون از ایجاد ماژول چیه؟من تاحالا ماژول ایجاد نکردم!!یعنی بشینم یه ماژول بنویسم؟ اصولا ماژول آمادست و ما استفاده میکنیم.
نفهمیدم منظورتونُ.
firoozmandan
02-22-2010, 07:11 AM
سلام
خیر
وارد قسمت مدیریت بشید و در قسمت مدیریت ماژولها روی آیکون NEW ( جدید ) کلیک کنید
در این قسمت شما میتونید نامی برای ماژول انتخاب کنید و همینطور که دوستمون توضیح دادند کد جاوااسکریپت خود را در text area قرار بدید
یا علی
maysamsami
02-22-2010, 05:21 PM
با سلام
من وقتی در قسمت ماژول، روی جدید " کلیک" میکنم،ماژولهای آماده بهم نشون داده میشه،که میتونم انتخابشون کنم.همین!یعنی نمیتونم ماژولی رو خودم بسازم و یا نامی واسش بذارم و...
فقط میتونم ماژولها رو ویرایش کنم.
mersad
02-22-2010, 06:04 PM
شما یک گزینه به نام ماژول دستی دارین
رو اون کلیک کنید و ادامه بدید طبق دستوالعمل دوستان ...
محمد محسنی
02-22-2010, 08:07 PM
با سلام
من وقتی در قسمت ماژول، روی جدید " کلیک" میکنم،ماژولهای آماده بهم نشون داده میشه،که میتونم انتخابشون کنم.همین!یعنی نمیتونم ماژولی رو خودم بسازم و یا نامی واسش بذارم و...
فقط میتونم ماژولها رو ویرایش کنم.
دوست عزیز شما وقتی گزینه جدید را میزنید صفحه ای میآید و شما در قسمت پایین در ادیتور میتوانید هر مطلبی را که بخواهید قرار دهید و طبق موقعیت ماژولی که انتخاب کردید نوشته های شما نمایش داده میشود
در ضمن باید ادیتور خود را در حالت No edithor قرار دهید
در ضمن نحوه تغییر ادیتور به No edithor را میتوانید در پست زیر بخوانید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیروز باشید
maysamsami
02-23-2010, 12:42 AM
اینم به عزیزان بعد ازخودم بگم
منظور از ماژول جدید، html بصورت دستی است
ممنون از همگی،حل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.