PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به هم ریزی فونت

ayric
02-22-2010, 01:12 PM
سلام همگی خسته نباشید
من یک مشکل برام بعد از آپدیت کردن سایت پیش اومده من برای راحتی کار از دیتابیس سایتم که از جوملا 1 استفاده می کرد یک بکآپ گرفتم و در هنگام نصب سایت از این دیتابیس برای سایت جدید استفاده کردم به نظر می آد که هنگام بالا اومدن سایت تمامی اطلاعات اعم از بخش و مجموعه و مطالب منتقل شده اند ولی متاسفانه فونت سایت به هم ریخته است مشکل نمی تونه از قالب سایت باشه لطفا کمک کنید برای راحتی کار شما اساتید من آدرس سایت را می گذارم اگه ممکننه کمک کنید.
vorud.com/hj

مهدی.
02-22-2010, 03:36 PM
سلام

دیتابیس شما بر چه collation تنظیم شده ؟
دیتابیس سایت جوملایی قدیمی شما چطور اون هم بر چه صورتی بوده ؟
هنگام نصب جوملای جدید چه collation ای رو تعیین کردید ؟

زمستانتان سپید

mrgmrg
02-22-2010, 04:53 PM
سلام
من هم همین مشکل رو دارم ،
دیتا بیس قبلی latin1_swedish_ci و مربوط به مامبو قدیمی بوده و الان جوملا جدید هست و utf8_general_ci
حالا فایل دیتا بیس رو دارم و import می کنم ، ولی همش به شکل نا مفهو نمایش داده میشه ، چطور باید قابل خوندنش کنم یا بهتر بگم چطور اون دیتا بیس قبلی رو اطلاعات توش رو utf8 کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-\ :-\ :-\ :-\

مهدی.
02-22-2010, 05:13 PM
سلام
من هم همین مشکل رو دارم ،
دیتا بیس قبلی latin1_swedish_ci و مربوط به مامبو قدیمی بوده و الان جوملا جدید هست و utf8_general_ci
حالا فایل دیتا بیس رو دارم و import می کنم ، ولی همش به شکل نا مفهو نمایش داده میشه ، چطور باید قابل خوندنش کنم یا بهتر بگم چطور اون دیتا بیس قبلی رو اطلاعات توش رو utf8 کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-\ :-\ :-\ :-\

سلام

لطفاً در یک تاپیک مجزا پیگیری کنید. مشکل شما مامبو به جوملاست و این مشکل جوملا به جوملاست !

زمستانتان سپید

ayric
02-25-2010, 10:38 PM
خسته نباشید آقا مهدی
من رو باید ببخشید من کاملا در این کار آماتورم اگه می شه بهم توضیح بدین این collation چیه و از کجا باید تنظیم کنم؟
ببخشید که با آدم آماتوری مثل من طرف هستید

مهدی.
02-26-2010, 08:16 AM
php my admin رو وارد بشید و ببینید collation به چه صورتی ست شده. (جوملای 1 و جوملایی که جدید نصب کردید)
هنگام نصب جوملا هم collation برای تبدیل جوملا 1 به 1.5 هست که مطمئناً اشتباه انتخاب کردید.

همه این موارد باید مشابه هم باشند که از جوملای 1 شما شروع میشه و collation اصلی شماست.

زمستانتان سپید

ayric
02-26-2010, 09:48 AM
آقا مهدی بازم ببخشید میشه بازم به این دانش آموز نورسیده بگید از کجا وارد php my admin باید شد؟

مهدی.
02-26-2010, 09:51 AM
اگر از CPanel استفاده کنید مطالعه کتابچه زیر به شما کمک میکنه تا یکسری مسائل اولیه رو آموزش ببینید.
CPanel چیست ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

زمستانتان سپید

ayric
02-26-2010, 09:52 PM
آقا مهدی جان ممنون از مقاله قشنگی که معرفی کردی من دقیقا collation سایت دوم رو مثل سایت اصلی کردم ولی بازم جواب نداد حالا به نظر شما چه کار کنم؟

اولی از این کد استفاده می کرد UTF-8 Unicode_ciمن سایت دوم رو هم به ههمین کد تغییر دادم

** دو ارسال شما یکی شد

مهدی.
02-27-2010, 06:19 PM
هنگام نصب جوملای جدید کدامیک را انتخاب کرده بودید. اشتباه در اون قسمت به کل دیتابیس شما رو ویران میکنه ! لطفاً جوملا رو با توحه به دانسته هایی که الان دارید مجدد نصب کنید.

زمستانتان سپید

sahama
02-27-2010, 08:00 PM
آقا مهدی بازم ببخشید میشه بازم به این دانش آموز نورسیده بگید از کجا وارد php my admin باید شد؟

می تونید بک آپ رو روی لوکال تبدیل کنید (که این کار رو توصیه می کنم) برای این کار از wamp استفاده می شه و توی ومپ رابط پایگاه داده phpmyadmin هست

ayric
02-28-2010, 12:03 AM
عزیران یکی به من بگه این ارور چیه؟
Fatal error: Class &#039;JArchive&#039; not found in /home/hpldajxk/public_html/en/installation/installer/helper.php on line 815

نوید
02-28-2010, 03:58 AM
عزیران یکی به من بگه این ارور چیه؟
Fatal error: Class &#039;JArchive&#039; not found in /home/hpldajxk/public_html/en/installation/installer/helper.php on line 815

دوست عزیز لطفا سوالات جدید را در موضوع جدید مطرح نمایید
موفق باشید

aminraid
04-25-2011, 12:07 AM
سلام و روز بخیر. من دقیقا دچار همچین مشکلی شدم. البته من از روش مهاجرت هم استفاده کردم. اما مشکلم حل نشد.
تا حالا شاید 20 بار هر بار به یک طریق ارتقا رو انجام دادم ، اما نتیجه همیشه یکی بوده.
دیتابیس من حدود 17 مگابایت حجم داره و من مجبورم اون رو آپلود کنم توی پوشه مهاجرت یا همون migrate در پوشه installation.
دیتابیس قدیمی latin1 هست. تو تنظیمات نصب هم همین کدینک رو انتخاب کردم (iso-8921) اما نتیجه حروف درهم برهمه. utf انتخاب کردم. فقط یه قسمت مثلا کتگوری فقط منقل میشه.
از طریق phpmyadmin هم import و export مشابه انجام دادم . یعنی هرچی بود همونو import کردم . اما نتیجه همونه. از نسخه های انگلیسی جوملا هم استفاده کردم اما باز همون مشکل رو داردم.
حلاصه بطور کلی کلافه شدم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

mhadaily
04-25-2011, 04:18 AM
سلام دوست عزیز
در مسیر زیر
\libraries\joomla\database\database
فایل
mysqli.php , mysql.php
را باز کنیدو خط

function setUTF()
{
mysql_query( &quot;SET NAMES &#039;utf8&#039;&quot;, $this-&gt;_resource );
}

به شکل زیر تغییر بدهید

function setUTF()
{
mysql_query( &quot;SET NAMES &#039;utf8&#039;&quot;, $this-&gt;_resource );//
}

ببینید مشکلتون حل میشه البته قبلا دیتابیس را با همان latin امپورت بکتید

mhadaily
04-25-2011, 04:19 AM
ببخشید به این شکل

function setUTF()
{
// mysql_query( &quot;SET NAMES &#039;utf8&#039;&quot;, $this-&gt;_resource );//
}

aminraid
04-25-2011, 11:00 AM
ببخشید به این شکل

function setUTF()
{
// mysql_query( &quot;SET NAMES &#039;utf8&#039;&quot;, $this-&gt;_resource );//
}

O0 O0 O0 O0
آقا دستت درد نکنه. واقعا نجات دادین . کلافه ام کرده بود. بسیار ممنونم. بعد از اینکار که import کردم مطالب کامل منتقل شد. البته یه سری عنوان ها مربوط به خود جوملا علامت سوال شد که با یه rename حل شد. بسیار متشکر از کمکتون . ایشالله که خدا همیشه تو زندگی یار و یاورتون باشه. ::) ::) 8)