PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشكال و پيغام خطا در ماژول تبليغاتي pike

sadatian
10-10-2006, 04:21 AM
با سلام
ماژول pike يك ماژول براي تبليغات ستوني يا افقي ميباشد كه از سايتmamboXchange آنرا دانلود كرده ام.
من از مامبو 4.6 استفاده ميكنم.
در حالت لوكال با اين ماژول مشكلي ندارم و همه چيز به خوبي كار ميكند ولي وقتي همين ماژول را با همان تنظيمات لوكال بر روي سرور نصب ميكنم و منتشر ميسازم به هم ميريزد و به جاي عكسهاي تبليغات يك پيغام خطا نمايش ميدهد.پيغام خطا به صورت زير است:
/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ميگويد متغير تعريف نشده است. پريميشنها را هم فول كردم در اين مسيرها ولي افاقه نكرد.
به نظر شما مشكل از كجاست؟

آيا ماژولي براي تبليغات وجود دارد كه از اين ماژول بهتر باشد و بتوانم تبليغات را بصورت زماني يا بر حسب كليك در ستون سمت چپ سايتم قرار دهم و مديريت كنم؟

ممنون از راهنمايي شما
color=red]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/color]

firoozmandan
10-10-2006, 05:02 AM
سلام

لطفا ارور را به صورت کامل بنویسید .

احتمالا در لوکال register global شما ON و در سرور OFF هست . این موضوع رو چک کنید .

برای این کار از کامپوننت پیشفرض مامبو میتونید استفاده کنید و یا ArtBanner

یا علی

art7th
10-10-2006, 06:49 AM
جناب فیروزمندان آیا ماژوال و یا کامپوننتی وجود داره که به صاحب تبلیغ ، آمار نمایش و تعداد کلیک ها و ... رو نشون بده؟

بهمنی

radmehr
10-10-2006, 10:27 AM
ArtBanner !!

art7th
10-10-2006, 02:42 PM
رادمهر جان برای پاسخ ممنون!
ولی من می خوام کسی که به وب سایتم تبلیغ میده از طریق یک قسمت و یا یک لینک بتونه مشخصات و امار کاملی در مورد تبلیغ و مکان تبلیغ و تعداد کلیک و .... رو در بخشی که مخصوص خودش باشه ببینه!
این کار با کامپوننت مدیریت تبلیغات پیشفرض مامبو امکان پذیر نیست درسته؟!

بهمنی

farhad
10-10-2006, 04:27 PM
این امکانی که شما مد نظرت هست با کامپوننت های رایگان نمیشه انجام داد.

بهتره از یک سیستم مدیریت تبلیغات جداگانه استفاده کنید !

یا علی

sadatian
10-11-2006, 12:34 PM
سلام
من سرور را بررسي كردم ولي Register global فعال است.
پريميشنها هم كه فول هستند پس اشكال زير از چيست؟

var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> undefine variable

در ضمن من طرز كار با اين artbanner را اصلاً نمي فهمم.اگر كسي ميدونه به من هم آموزش بده.
color=red]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/color]

sorry4uboth
10-11-2006, 12:46 PM
دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید.
این تاپیک به سوال شما اصلا ربطی داره؟؟؟

لطفا یک تاپیک جدید باز کنید و سوالتون رو اونجا کامل مطرح کنید.

sadatian
10-11-2006, 12:59 PM
ميبخشيد ولي من خودم اين تاپيك را باز كردم و در مورد ماژول pike سئوال كردم. خوب الان هم به من گفته شده كه سرور رو بررسي كنم من هم رفتم و بررسي كردم و نتيجه را گفتم.
دومين ارسالي كه توسط آقاي فيروزمندان داده شده است را ببينيد متوجه ميشويد

sorry4uboth
10-11-2006, 01:07 PM
برای این کار از کامپوننت پیشفرض مامبو میتونید استفاده کنید و یا ArtBanner

اگر دقت کنی میبینی که اقای فیروزمندان اشاره به کامپوننت کردن.
شما با کامپوننت Artbanner مشکل دارید نه با ماژول ......

دوست عزیز اگر به جای ایجاد این پست سوال خودت رو در قسمت خودش مطرح میکردی تا به الان جوابت رو گرفته بو.دی ;)

sadatian
10-11-2006, 01:22 PM
سلام
دوست عزير من با اين ماژول مشكل دارم.
بنده هم از كامپوننت بنر پيش فرض مامبو استفاده ميكنم ولي كافي نيست و ميخواهم از ماژول pike هم استفاده كنم. &gt;:(
اين هم اروري كه ميده در مامبو هنگام نصب اين ماژول بطور كامل

var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> undefine variable

register global هم فعال هست.حالا بنظر شما مشكل از چيست؟

sorry4uboth
10-11-2006, 01:33 PM
دوست عزیز توی اون قسمت شما از artbanner اسم بردید من فکر کردم این ارروری که شما میدید مربوط به اون کامپوننته.
شما اگر سوالتون رو کامل توضیح میدادید یا با موضوعی که ربطی به اینجا نداره قاطی نمیکردین این مشکلات پیش نمیومد....

اما جواب ....

شما تو تنظیمات کلی مقدار register global رو چی تعریف کردین؟

sadatian
10-11-2006, 01:37 PM
سلام من اصلاً در مورد artbanner حرفي نزدم در تاپيك.اون يك نفر ديگه بوده كه موضوع artbanner رو توضيح خواسته.بگذريم.
در مورد سئوالتون بايد بروم و بررسي كنم

ممنون

sorry4uboth
10-11-2006, 01:39 PM
در ضمن من طرز كار با اين artbanner را اصلاً نمي فهمم.اگر كسي ميدونه به من هم آموزش بده.

sadatian
10-11-2006, 01:42 PM
منظورم شروع صحبت در مورد اون بود نه آموزشش.

sadatian
10-14-2006, 03:20 AM
سلام
آقا اين مشكل من با اين pike حل نشد كه نشد.
پريميشن ها فول هستند در اين ماژول.مسير عكسهاي تبليغات هم فول هستند.رجيستر گلوبال سرور هم فعال است.ولي در حالت لوكال درست كار ميكنه ولي روي سرور همان خطاي ذكر شده در اول كه گفتم رو ميده يعني:
var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> undefine variable line 28

نميدونم چكار كنم.artbanner1.5 و artbanner2 هم با مامبو 4.6 مشكل داره.
اگه بتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم

مرسي