PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Codeinjection

biogenix
02-25-2010, 08:17 PM
سلام من يه چند وقته از Bluehost يك هاست گرفتم و يك سايت روش نصب كردم كه آدرس سايت هست gharinehco.com
البته توصيه مي كنم فعلاً بازش نكيند كه ويروسي مي شيد
مشكل اينجاست كه به محض آپلود كردن سايت حدود دو ساعت بعدش سايت CODEINJECTIION ميشه يعني يك سري كد جديد وارد صفحات مي شه كه ريكوئست ميفرسته به يك سايت ديگه
از طرف دستگاه خودم خيالم راحته چون BitDefender2010 اورجينال دارم درضمن اول فايلها سالمند قالب سايت شير شده بود ولي اون هم پاك بود تست كرده بودم پلاگين خاصي هم نصب نكردم همه اكثراً default جوملا هستند حالا به نظر شما مشكل از كجا نشات مي گيره من امروز سه بار هاست رو از اول پاك كردم و نصب كردم :-\

** هایپرلینک اصلاح شد

مهدی.
02-25-2010, 09:18 PM
سلام

فراموش کردم بلو هاست سی پانل بود یا نه. اما اگر سی پانل بود و با آیپی ایران مشکلی نداره اطلاعات هاست رو بفرستید بررسی میکنم. اما تکرار میکنم چون با آیپی ایران حتماً لاگین خواهم کرد به همین منظور اگر مشکلی ممکن هست پیش بیاد اطلاعات را ارسال نکنید. چون vp n موجود نیست فعلاً!

زمستانتان سپید

biogenix
02-26-2010, 09:09 PM
نه من خودم هم با آيپي ايران كارمي كنم اطلاعات هاست رو براتون شخصي ميفرستم فكر ميكنم فايلهاي index.php روت و قالبها اينجكت شدن مغزم به جايي راه نميده نميدونم چي كار كنم دائماً اين سيستم تكرار ميشه

مهدی.
02-26-2010, 09:17 PM
مواظب باشید که بلاک نشید پس! چون ایران رو تحریم کردن و ... !

اطلاعات (فایلها و دیتابیس) هاست برایتان مهم هست یا خیر ؟

زمستانتان سپید