ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کننده برنامه قادر به دسترسی به "smf" بانک اطلاعاتی نی

eneah
02-26-2010, 08:20 AM
نصب کننده برنامه قادر به دسترسی به "smf" بانک اطلاعاتی نیست. در بعضی از هاست ها شما باید قبل از نصب و استفاده از SMF بانک اطلاعاتی را ار کنترل پنل مدیریت ایجاد نمایید.
میشه بگین باید چیکار کنم؟

مهدی.
02-26-2010, 08:33 AM
سلام

یکبار آموزش نصب SMF را مطالعه نمایید !

اگر از cpanel استفاده میکنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر از پلسک استفاده میکنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

زمستانتان سپید

eneah
02-26-2010, 08:52 AM
سلام

یکبار آموزش نصب SMF را مطالعه نمایید !

اگر از cpanel استفاده میکنید :

اگر از پلسک استفاده میکنید :

زمستانتان سپید
مطالعه کردم اما از بانک اطلاعاتی اختار میده!

مهدی.
02-26-2010, 09:05 AM
پانل مدیریتی شما چیست ؟ کدامیک هست ؟

زمستانتان سپید

eneah
02-26-2010, 09:29 AM
پانل مدیریتی شما چیست ؟ کدامیک هست ؟

زمستانتان سپید
cpanel 11

مهدی.
02-26-2010, 09:39 AM
بعد از ایجاد دیتابیس براش یوزر هم تعریف میکنید که همه دسترسی ها رو داشته باشه ؟

یوزر و نام دیتابیس رو به چه شکلی وارد میکنید ؟ دقیقاً همان که مینویسید در نصب ذکر کنید.

زمستانتان سپید

eneah
02-26-2010, 10:05 AM
بعد از ایجاد دیتابیس براش یوزر هم تعریف میکنید که همه دسترسی ها رو داشته باشه ؟

یوزر و نام دیتابیس رو به چه شکلی وارد میکنید ؟ دقیقاً همان که مینویسید در نصب ذکر کنید.

زمستانتان سپید
دقیقا همونارو وارد میکنم اما بازم خطا میده

مهدی.
02-26-2010, 10:27 AM
لطفاً به سوالاتی که از شما میکنم دقیق پاسخ بدید. مواردی که از شما سوال شده را لطفاً پاسخ دهید. در غیر اینصورت از ادامه این تاپیک صرفنظر خواهم کرد چون من شدیداً از این برخورد کاربران ناراحت میشوم.

زمستانتان سپید