PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كمك فوري

vahiid103
02-27-2010, 06:37 PM
سلام دوستان من مامبو را در سرور نصب كردم ولي متاسفانه بعد از نصب كه بدون مشكل بود هنگام وردو به ادمين پيغام زير را مي بينم و سپس صفحه ورود زير آن مي آيد و پس از ورود هر كاري مي خواهم انجام دهم از كنترل پنل خارج مي شود لطفا هر چه سريعتر مرا راهنمايي كنيد كه اشكال كجاست. ضمنا پس از ورود به سايت جهت مشاهده نيز همين پيغام نمايش داده مي شود

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/koodakek/public_html/mambo/index.php on line 236

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/koodakek/public_html/mambo/index.php on line 237

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/koodakek/public_html/mambo/index.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koodakek/public_html/mambo/index.php:236) in /home/koodakek/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 2907

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koodakek/public_html/mambo/index.php:236) in /home/koodakek/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 601

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koodakek/public_html/mambo/index.php:236) in /home/koodakek/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 602

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koodakek/public_html/mambo/index.php:236) in /home/koodakek/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 603

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koodakek/public_html/mambo/index.php:236) in /home/koodakek/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 604

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koodakek/public_html/mambo/index.php:236) in /home/koodakek/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 605

لطفا كمكم كنيد فوري

نوید
02-27-2010, 07:00 PM
سلام
راه حل سادش اینه که dispaly error را غیرفعال کنید
موفق باشید

محمد محسنی
02-27-2010, 07:22 PM
سلام
میتونم بپرسم ورژن php سرور شما چیست؟

vahiid103
02-27-2010, 07:49 PM
سلام
میتونم بپرسم ورژن php سرور شما چیست؟

سلام
php5.2 است
-----------------------------
سوال ديگم اينه كه چگونه php رو از 5.2 به 5.3 ارتقا دهم

** 2 ارسال شما یکی شد

نوید
02-28-2010, 03:57 AM
سلام
آیا کاری که گفتم انجام دادید؟
در مورد ارتقا مدیر هاست باید اینکار را انجام دهد که بااین کار مامبو با آن سازگاری نخواهد داشت
موفق باشید

محمد محسنی
02-28-2010, 04:53 AM
دوست عزیز
مشکل شما در تاپیک زیر بررسی شده

حل مشکل بوجود آمده در mambo با آپدیت شدن PHP 5.2 به PHP 5.3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

پیروز باشید

vahiid103
02-28-2010, 03:03 PM
دوست عزیز

حل مشکل بوجود آمده در mambo با آپدیت شدن PHP 5.2 به PHP 5.3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

پیروز باشید

سلام
display eror كه فرموديد چگونه خاموش ميشود ؟
اما مشكل من فقط ديدن خطاها نيست بلكه كنترل پنل نيز پس از ورود من را ريجكت مي كند

محمد محسنی
02-28-2010, 03:25 PM
دوست عزیز

پیروز باشید

دوست عزیز تاپیک مربوطه را مطالعه کزدید و اصلاحاتی را که مربوط به خطای شما بود را برطرف کردید؟

vahiid103
02-28-2010, 04:40 PM
دوست عزیز

پیروز باشید

دوست عزیز تاپیک مربوطه را مطالعه کزدید و اصلاحاتی را که مربوط به خطای شما بود را برطرف کردید؟

سلام دوست گرامي
من تاپيك را مطالعه كردم و فايل آماده شما را دانلود نموده و مي خواهم آنها به جاب فولدر include قرار دهم . نتيجه را به شما اطلاع خواهم داد

محمد محسنی
02-28-2010, 04:43 PM
سلام
اگر سیستم شما php 5.3 ندارد نباید همه فایل ها را جایگزین کنید
فقط فایل مربوطه را جایگزین کنید

database.php

در انتهای فایل Mambo_Path/includes/database.php در خط 1134 فضای اضافی رو حذف نمایید تا در انتهای کدها تنها عبارت &lt;? نمایش داده شود.

vahiid103
02-28-2010, 05:00 PM
سلام
اگر سیستم شما php 5.3 ندارد نباید همه فایل ها را جایگزین کنید
فقط فایل مربوطه را جایگزین کنید

database.php

در انتهای فایل Mambo_Path/includes/database.php در خط 1134 فضای اضافی رو حذف نمایید تا در انتهای کدها تنها عبارت &lt;? نمایش داده شود.

سلام مامبو را دوباره دارم نصب مي كنم و فقط فايل database.php را در مسير includes را با فايلي كه شما زحمت كشيديد و اصلاح فرموديد جايگزين مي كنم زيرا 10دقيقه پيش كل فولدر را جايگزين كردم و خطا هنوز موجود بود
با تشكر

محمد محسنی
02-28-2010, 05:07 PM
سلام
دوست عزیز ظاهرا داره این مشکل فراگیر میشه
چون یه نفر دیگر هم مشکل خود را در انجمن مطرح کرده

لطفا موارد زیر را پاسخ دهید

1- از مدیر هاست(سرور ) خود بپرسید که تغییراتی در php ,MySQL داده اند؟
2- در ضمن نسخه مامبو شما چیست؟
3- آدرس سایت خود را ذکر کنید
4- مشخصات هاست خود را هم وارد کنید ورژن php , mysql و ... روشن یا خاموش بودن safe mode , register global

vahiid103
02-28-2010, 05:41 PM
سلام
دوست عزیز ظاهرا داره این مشکل فراگیر میشه
چون یه نفر دیگر هم مشکل خود را در انجمن مطرح کرده

لطفا موارد زیر را پاسخ دهید

1- از مدیر هاست(سرور ) خود بپرسید که تغییراتی در php ,MySQL داده اند؟
2- در ضمن نسخه مامبو شما چیست؟
3- آدرس سایت خود را ذکر کنید
4- مشخصات هاست خود را هم وارد کنید ورژن php , mysql و ... روشن یا خاموش بودن safe mode , register global

سلام
من اين هاست را مرداد ماه خريداري كردم و بعيد ميدانم تغييري در آن ايجاد شده باشد
آدرس سايت koodakekoosha.com است و كنترل پنل نيز cpanel است و از شركت رجيران گرفتم نوع لينوكس planc كه در مشخصات آن نوشته پشتيباني از php5.2 و متاسفانه پشتيبان آن هم از من كمتر ميداند و جواب درستي نمي دهد!!!!!!
نسخه مامبو اينجانب آخرين نسخه است كه در سايت قرار داده شدهmambo_465_farsi.tar
مشخصات php من به شرح زير است :
koodakekoosha.com/SubSection.pdf

** هایپرلینکها اصلاح شدند

محمد محسنی
02-28-2010, 06:05 PM
دوست عزیز اگر امکان دارد مشخصات هاستینگ خود را بصورت خصوصی برای من ارسال کنید
تا بررسی کنم

vahiid103
02-28-2010, 06:52 PM
مشخصات را به صورت خصوصي ارسال كردم

اگر امكان داره وقتي مشكل رو فهميديد در انجمن قرار دهيد تا من و بقيه استفاده كنيم زيرا من يك هاست ديگه دارم و ميخوام از مامبو به جاي سايت استاتيكم كه با html نوشتم استفاده كنم.
باز هم بي نهايت متشكرم

** دو ارسال شما یکی شد

محمد محسنی
02-28-2010, 07:51 PM
دوست عزیز مشکل شما حل شد
فقط مشخصات هاست خود را فعلا تغییر ندهید
چون هنوز در حال بررسی مشکل اصلی هستم
بعد از پیدا کردن مشکل اصلی اعلام میشود که مشکل از کجا بوده

پیروز باشد

vahiid103
02-28-2010, 07:58 PM
واقعا متشكرم
اگر فهميديد مشكل كجا بود به ما هم اطلاع بدهيد .
ضمنا چه كاري انجام داديد كه خطا ها ديده نمي شوند

محمد محسنی
02-28-2010, 08:06 PM
دوست عزیز
مشکل شما رو برطرف کردیم
فقط دنبال علت مشکل هستیم
تا علت را به همراه جواب اطلاع رسانی کنیم

پیروز باشید

vahiid103
03-01-2010, 10:18 PM
سلام نفهميديد مشكل كجا بود تا اگر بعدا مواجه شديم ديگر مزاحم مديران انجمن نشويم؟

محمد محسنی
03-02-2010, 04:52 AM
سلام

شما میتوانید با پاک کردن موارد زیر

ini_set(&#039;session.use_trans_sid&#039;, 0);

ini_set(&#039;session.use_cookies&#039;, 1);

ini_set(&#039;session.use_only_cookies&#039;, 1);

در خط470 در فایل index.php

خطای مربوطه را برطرف کنید
ولی علت خطای شما هنوز پیدا نشد

پیروز باشید

vahiid103
03-02-2010, 11:20 AM
سلام
مرسي واقعا كار شما درسته . خيلي خيلي كتشكرم .
در ميان اعضاي پشتيباني واقعا بهترين راهنمايي را نموديد و با حوصله مشكلم رو برطرف كرديد