توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دیدن صفحات پس از ورود به سایت
jahanshahi
02-28-2010, 12:18 PM
سلام
من جوملا 1.15.15 فارسی را نصب کردم یک مدت مشکل نداشتم ولی به تازگی وقتی کاربران با شناسه خودشان وارد میشوند نمیتوانند مطالب یا لینکهای سایت را بازکنند. هنگام بازکردن صفحات با پیام زیر مواجه میشوند.کسی میتواند کمک کند
internet explorer cannot open internet site <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
operation aborted
وبعد با cannot display this page مواجه میشوند.
** از هایپر لینک خارج شد.
مهدی.
02-28-2010, 12:58 PM
سلام
به کل سایت شما باز نمیشه و این مشکل از جوملا نیست و باید با هاستینگ خودتون ارتباط برقرار کنید!
کاری از دست ما بر نمیاد چون مشکل از طرف هاست و یا دی ان اسهای شما باید باشه!
زمستانتان سپید
jahanshahi
02-28-2010, 01:10 PM
من از connectionهای مختلف چک کردم سایت باز شد اما مشکل همچنان پابرجاست.
مهدی.
02-28-2010, 01:18 PM
دوست عزیز!
من همین الان آدرس سایت شما رو در 12 سیستمی که در اختیار دارم چک کردم. همه اینترنتها هم با آیپیهای مختلف هستند! سایت شما باز نمیشه به کل!
زمستانتان سپید
jahanshahi
02-28-2010, 02:14 PM
شرمنده لینک را اشتباه تایپ کرده بودم
لینک صحیح
internet explorer cannot open internet site <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** هایپرلینک اصلاح شد
sahama
02-28-2010, 09:24 PM
شرمنده لینک را اشتباه تایپ کرده بودم
لینک صحیح
من الان تست کردم مشکلی ندیدم آی دی رو هم sahama ساختم
** هایپرلینک اصلاح شد
A_darya69
03-09-2010, 11:35 AM
سلام سايت من كارباني كه ثبت نام كرئه اند نميتوانند وارد شوند ،وقتي يوزر و پسورد رو ميزني وارد كه ميخواي بشي اخطار ميده
سلام
سلام سايت من كارباني كه ثبت نام كرئه اند نميتوانند وارد شوند ،وقتي يوزر و پسورد رو ميزني وارد كه ميخواي بشي اخطار ميده
لطفا سوال خودتون + متن خطا رو در تاپیک جدید ارسال کنید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.