PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود و نصب سایت جوملا بر روی سرور

Depna
03-01-2010, 08:40 AM
با سلام خدمت دوستان
علارغم جستجوهای انجام شده به مطلب مناسبی جهت آپلود و نصب سایتی که با جوملا طراحی کرده ام دست نیافته ام و از شما دوستان تقاضا دارم نحوه ی آپلود و نصب سایت بر روی Direct Admin را برام قرار بدید.
با تشکر فراوان

محمد محسنی
03-01-2010, 08:43 AM
سلام

لطفا تاپیک زیر را بررسی نمایید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیروز باشید

Depna
03-01-2010, 09:47 AM
با سلام
من قسمت (نصب مامبو فارسی در دایرکت ادمین DirectAdmin) را مطالعه نمودم و در یکی از قسمت هاش مونده ام و نمی دانم که چه کار کنم(در صفحه باز شده فایل mambo_465_farsi.tar.gz را که از سایت مامبولرن دانلود کرده اید را انتخاب نموده و بر روی دکمه Uploads Files کلیک کرده تا آپلود شود:) لطفا در این مورد مرا راهنمایی نمایید.
باتشکر بسیار و آرزوی توفیق بسیار برای شما

sahama
03-01-2010, 01:04 PM
در مورد هاست بایستی از پشتیبان هاستتون کمک بگیرید ولی
در دایرکت ادمین زبانه سوم file manager هست در اونجا می تونید به ریشه جایی که می خواهید جوملا رو نصب کنید بروید مثلا همچین آدرسی
domains/YOURDOMAIN.COM/public_html/
و اونجا در پایین صفحه به دنبال این گزینه بگردید
upload files to current directory
دیگه بعد از این همه چیز مشخصه

Depna
03-01-2010, 04:24 PM
با سلام

در مورد هاست بایستی از پشتیبان هاستتون کمک بگیرید ولی
در دایرکت ادمین زبانه سوم file manager هست در اونجا می تونید به ریشه جایی که می خواهید جوملا رو نصب کنید بروید مثلا همچین آدرسی
domains/YOURDOMAIN.COM/public_html/
و اونجا در پایین صفحه به دنبال این گزینه بگردید
upload files to current directory
دیگه بعد از این همه چیز مشخصه

از شما متشکرم ولی منظور من این قسمت نیست.لطفا این بخش را نگاه کنید &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می خواهم بدانم که در این قسمت ما چه کاری را انجام می دهیم:&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>و لطفا در صورت امکان مطالب گفته شده را واضح تر بیان نمایید.
با تشکر

محمد محسنی
03-01-2010, 04:40 PM
سلام
شما تا چه میرحله ای پیش رفتید؟
1- آیا شما نسخه جوملا را دانلود کرده اید؟
2-آیا فایل مورد نظر را آپلود کرده اید؟
3- مشکل شما unzip کردن فایل (Extract ) می باشد؟

با سلام
من قسمت (نصب مامبو فارسی در دایرکت ادمین DirectAdmin) را مطالعه نمودم و در یکی از قسمت هاش مونده ام و نمی دانم که چه کار کنم(در صفحه باز شده فایل mambo_465_farsi.tar.gz را که از سایت مامبولرن دانلود کرده اید را انتخاب نموده و بر روی دکمه Uploads Files کلیک کرده تا آپلود شود:) لطفا در این مورد مرا راهنمایی نمایید.
باتشکر بسیار و آرزوی توفیق بسیار برای شما

خوب شما بعد از آپلود فایل از سایت مامبولرن

دانلود جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در قسمت فایل منیجر سایت خود
قسمت آپلود فایل ، فایل مورد نظر خود را انتخاب میکنید و سپس آپلود کنید و ادامه مراحل.

پیروز باشید.