توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا كمك كنيد
vahiid103
03-01-2010, 05:40 PM
سلام دوستان
من درحال نصب جوملا بر روي يك هاست ويندوز با كنترل پنل helm هستم كه از php و mysql پشتيباني مي كند . فايل زيپ را آپلود كردم و در سرور آنرا unzip نمودم و يثك بانك mysql هم ساختم اما نمي دانم درست ساختم يا نه زيرا هنگام نصب جولا در مرحله اتصال به بانك نمي تواند به بانك متصل شود. كسي مي تواند نحوه ساخت بانك mysql در helm را فوري به من بگويد
متشكرم
vahiid103
03-01-2010, 06:06 PM
به خدا مي دونم cpanel بهتره براي نصب . اما اين هاست را سه سال پيش خريدم
يه كمكي بكنيد لطفا
دوست من به لینک زیر مراجعه کن
backyou.com/fa/helm_database.php
vahiid103
03-01-2010, 06:29 PM
من اين كارها را انجام دادم و درست هم انجام دادم . ولي هنگام اتصال خطا در اتصال مي دهد يك جا خواندم كه بايد Ip بانك اطلاعاتي را بدهم . نظر شما چيست؟ چه ره حلي به ذهن شما مي رسد؟
به دهن من ؟! عحب طرز مطرح کردن سوال !!
ببین دیتا بیست اگر روی سرور خودته می نویسی localhost در غیر این صورت باید ای پی جایی که دیتابیست روش ساخته می شه وارد کنی.
vahiid103
03-01-2010, 10:32 PM
سلام
الان حدود ساعت 2 شب هست و من تونستم مشكل خودم رو بعد از 5 ساعت تلاش حل كنم .
در كنترل پنل HELM كه براي سرور هاي ويندوز است در هنگام نصب جوملا و در قسمت بانك اطلاعاتي به جاي HOSTNAME بايد IP بانك اطلاعاتي خود را وارد نماييد و اين IP را مي توانيد از قسمت DNSEDITOR پيدا كنيد و به جاي نام هاست در مراحل نصب جوملا قرار دهيد و دقت كنيد كه در سرور ويندوز نام بانك و user را خالي بايد قرار دهيد و با cpanel اشتباه نگيريد كه نام user كنترل پنل را همراه با يك _ قبل آن مي آوريم.يعني اگر نام بانك شما vahid است بايد همان vahid را بنويسيد نه چيز اضافه تر . پسوردتون هم سعي كنيد حداقل 10 رقمي باشه چون خود HELM عدد اضافه مي كنه و كلا خيلي مزخرفه . سعي كنيد از كنترل پنل تحت لينوكس مانند CPANEL يا مخصوصا DirectAdmin استفاده كنيد كه در دومي من بدون هيچ مشكلي نصب كردم و واقعا كار باهاش راحته ولي در Cpanel هم مشكلاتي بود كه ديروز آقاي Trish در انجمن مامبو برام حلش كرد ولي متاسفانه نگفت چي كار كرد كه يه وقت ياد نگيريم . هرچي هم اصرار كردم گفت در حال برري است و هنوز هم در حال بررسي است ولي خدايي دستش درست خيلي خوب جواب داد و آخر سرم اطلاعات هاستم رو دادم رفت رديف كرد . ولي كاش مي گفت ما هم ياد مي گرفتيم . :angel: :angel:
ضمنا از بچه هايي كه به عنوان تيم جوملا فعالند تقاضا دارم اول سوال را بفهمند بعد جواب دهند و به شيوه نامربوط و با نوشتاري بد پاسخ ندهند . اشاره من مربوط به آقاي مهندس پزشك است كه ظاهرا اصلا سوال من را متوجه نشده و با حالتي عجيب به من فرق سرور و لوكال را توضيح مي دهد و مي گويد بنويس localhost . در حالي كه من كه تازه واردم مي دانستم در ويندوز متفاوت است . در هر حال از تمام كساني كه در اين انجمن كمكم نكردند متشكرم
** سایز و رنگ فونت به حالت عادی تغییر یافت
** ارسالهای اضافی حذف شدند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.