PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک در مورد یک قالب ...

zappi
01-28-2006, 04:25 PM
با توجه به noobie بودن، من نتونستم درست این قالب رو اصلاح کنم ... میخواستم اگه ممکن هست برام موارد زیر رو توش اصلاح کنید...

- block سمت چپ رو نتونستم بیارمش پایین تا با block سمت راست هماهنگ بشه...
- برای text داخل button های منوها، میخواستم margin بذارم که به لبه کادر نچسبه، مثلا با 3px فاصله قرار بگیره ...
- و اخرین مورد اینکه در مورد صفحه contact ( منظورم contact component هست )، آیا این امکان وجود داره که فارسی بشه؛ یعنی right to left بشه؟

با تشکر بسیار از این انجمن...

farhad
01-29-2006, 10:19 AM
سلام دوست عزیز

ورودتون رو به انجمن مامبولرن تبریک میگم.

به زودی برای دانلود در سایت قرار میگیرد....کمتر از 3 ساعت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فعلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

farhad
01-29-2006, 12:40 PM
سلام :)

قالب شما هم آماده شد. ::)

موفق باشید.

یا علی

zappi
01-30-2006, 04:50 PM
با سپاس فراوان برای زحمتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید...

فقط هنوز یک مشکل باقی مونده... مشکل همون مورد آخر هست که :&quot;در مورد صفحه contact یا search ( منظورم component های آنهاست )، آیا این امکان وجود داره که فارسی بشه؛ یعنی right to left بشه؟&quot;

farhad
01-30-2006, 07:51 PM
خواهش میکنم...

با مطالعه این آموزش میتونید مشکل خودتون رو حل کنید و ... <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای فهم بیشتر از مشکل... فایل CSS یکی از قالب های فارسی را باز کنید . طبق آموزش اون رو مرور کنید.

موفق باشید.