PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقايسه مامبو-جوملا و نيوك

njr
03-02-2010, 02:20 PM
با سلام.
من از كاربران رسمي سايت نيوك هستم و حالا بنا به مشكلاتي كه با اين سيستم مديريت محتوا داشتم به ناچار تصميم گرفتم تا مديريت محتواي سايتم رو تغيير بدم . حالا سوالم اينه كه آيا جوملا از لحاظ سئو و صفحات ايندكس موفق تر و برتر از نيوك است ... از اين لحاظ چقدر ضعيفتر از وردپرس هستش.من يه سايت موبايل دارم كه پس از دوسال تعداد صفحات ايندكسش نزديك به 20000و رنكش گاهي 2 و گاهي 1 و بازديد روزانه اش به زور به 3000 نفر ميرسيد بخاطر همين ميخواستم يه انتخاب درست در مورد مديريت محتوا داشته باشم تا مطمئن باشم.
در ضمن سايتهاي Vatandownload.com و Novindl.com يا mihandownload.com از چه سيستمي استفاده ميكنند

ممنون

reka
03-02-2010, 05:38 PM
سلام

حالا سوالم اينه كه آيا جوملا از لحاظ سئو و صفحات ايندكس موفق تر و برتر از نيوك است

بله مطمئنا + امنیت

در ضمن سايتهاي Vatandownload.com و Novindl.com يا mihandownload.com از چه سيستمي استفاده ميكنند

سیستم Movable Type

یا علی

نوید
03-03-2010, 04:15 AM
سلام
با استفاده از سایت زیر می توانید cms های مختلف را مقایسه نمایید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید