PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ماژول ها و قالب

vahid64
03-02-2010, 06:57 PM
سلام
من در سايت نحوه نصب قالب ها و كامپوننت ها را نتونستم پيدا كنم كسي هست راهنمايي كنه متشكر مي شم من مي خوام ماژول mod_g_prayer_times_1.5 كه براي اوقات شرعي هست رو نصب كنم . آموزش مراحل نصب قالب و ماژول رو كجا پيدا كنم

يه سوال ديگه اينكه كامپوننت Community Builder كهه در سايت معرفي شده را از كجا دانلود كنم زيرا شديدا به همچين چيزي براي اضافه كردن فيلد به فرم عضويت نياز دارم

** دو ارسال شما یکی شد

reka
03-02-2010, 07:29 PM
سلام

------------------------------------------------
قوانین انجمن:

21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
------------------------------------------------

بسیاری از سوالات شما پاسخش در انجمن موجود است.
همچنین حتما منابع اموزشی رو مرور کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Community Builder رو از سایت سازنده یعنی joomlapolis.com دریافت کنید.

یا علی