PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت های فارسی شده ها !

saghy
03-05-2010, 07:11 PM
سلام
عرض کرده بودم
تفاوتی بین جوملا های فارسی هست ؟
مثلا من در جوملای جومفا به راحتی صفحه تماس ساختم اما در جوملای پرشین ای تی صفحه ای که ساخته میشه جداول مربوطه را نداره .

سعید
03-05-2010, 07:33 PM
سلام

در مورد تفاوت ها اگر جستجو کنید به نتیحه می رسید. چند نمونه از نتایج جستجو:

تفاوت جوملای مامبولرن با جومفا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تفاوت جوملای مامبولرن با دیگر نسخه ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و ...

درمورد جدول مربوطه ، منظورتون کدوم جدول هست؟

میشه یک عکس بگیرید ؟

saghy
03-05-2010, 08:12 PM
در صفحه تماس با ما که ساخته میشه ...
جداول مربوط به ارسال شامل نام / ایمیل / باکس نوشته نمیاد
مواردی که میاد مانند ادرس و شماره تلفن و فکس و .... که در بخش تماسها در مدیریت ساخته میشه میاد

سعید
03-05-2010, 10:27 PM
من در نسخه PersianIT یک صفحه تماس با ما ساختم و مشکلی نبود.

شاید در پارامترهای آیتم تماس مربوطه از مدیریت تماس ها، نمایش فرم ایمیل رو خیر علامت زدید.

نوید
03-06-2010, 04:16 AM
سلام
مهمترین تفاوت از نظر شخص پشتیبانی است
در صورت استفاده از جوملا مامبولرن از مزاریایی زیر استفاده می کنید:
- استفاده از کادر پشتیبانی مامبولرن
- استفاده از کتاب فارسی براساس جوملا مامبولرن
- استفاده از آموزش های جدیدی که برای جوملا مامبولرن نوشته می شود
موفق باشید

saghy
03-06-2010, 07:42 AM
سعید گرامی ، با تشکر . اما نمایش فرم ایمیل هم فعاله . برای من عجیبه چون جوملا را برای اینکه یاد بگیرم ده ها بار نسخه های مختلف و نصب کردم و باهاش کلنجار رفتم . اما این اولین باره این مشکله . نهایتا باید دوباره نصب کنم :)
نوید بزرگوار مگر جوملای پرشین ای تی همین جوملای مامبولرن نیست ؟ ادغام و از این حرفا ؟

سعید
03-06-2010, 07:54 AM
درهر حال فکر نمی کنم مشکل از جوملای PersianIT باشه. چون تست کردم و مشکلی نداشت و تا بحال هم چنین مشکلی گزارش ندیدم.

شما یکبار فایلهای آخرین نسخه رو جایگزین کنید، احتمالا مشکلتون رفع بشه.

یا علی

firoozmandan
03-10-2010, 10:27 AM
نوید بزرگوار مگر جوملای پرشین ای تی همین جوملای مامبولرن نیست ؟ ادغام و از این حرفا ؟

دو تیم پرشین آی تی و مامبولرن ادغام شدند و آخرین نسخه جوملا منتشر شده جوملایی است که در سایت مامبولرن قرار گرفته :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی