PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هاست

kargozaran
03-06-2010, 08:57 AM
سلام سایتی که من به عنوان مسولش هستم از روز چهارشنه قطع شده و مشکل از مرکز ارائه سرویس هاست می باشد حتی سایت خودش هم بالا نمی یاد حتی هیچ تماسی هم از اون مرکز ندارم خواهشمندم راهنمائی نمائید
khk.ir
نشانی ساست ارائه دهنده هاست : nikoo.net

** هایپرلینک اصلاح شد

mersad
03-06-2010, 09:16 AM
سلام
فکر نمیکنم شما به عنوان کابر هاست کاری بتونید انجام بدید
هاست شما Cpanel هست ؟
تحقیق کنید ببینید سرور شما سرور چه کشوری هست ؟ ممکن هست تحریم شده باشید

reka
03-06-2010, 09:19 AM
سلام

هیچ کمک خاصی از دست ما برنمیاد.
دو را دارید:

- با سرویس دهنده ی هاستینگ تماس بگیرید و پیگیری کنید
- اگر برای مورد اول مشکل دارید، یک هاست دیگه تهیه کنید و DNS های دومین رو روی هاست جدید ست کنید.

یا علی

kargozaran
03-06-2010, 09:31 AM
مشکل اینجاست که این مرکز ارائه دهنده هاست سایت خودش هم بالا نمی یاد nikoo.net
و هیچ شماره ای هم ازش ندارم . از کجا میشه فهمید سرور روی کدام کشور هست که تحریم شده یا نه

** هایپرلینک اصلاح شد

نوید
03-06-2010, 09:34 AM
مشکل اینجاست که این مرکز ارائه دهنده هاست سایت خودش هم بالا نمی یاد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و هیچ شماره ای هم ازش ندارم . از کجا میشه فهمید سرور روی کدام کشور هست که تحریم شده یا نه

سلام
پس کمکی از دست ما برنمیاد
موفق باشید

kargozaran
03-06-2010, 09:38 AM
حالا برای این که بتونم سایت رو مجددا فعال کنم چی پیشنهاد می کنید :&#039;(

reka
03-06-2010, 09:41 AM
- اگر برای مورد اول مشکل دارید، یک هاست دیگه تهیه کنید و DNS های دومین رو روی هاست جدید ست کنید.

kargozaran
03-06-2010, 09:43 AM
اگر امکان داره و قوانین اجازه میده نشانی سایتی که پشتیبانی و... خوب باشه مثل این قبلی نباشه بفرمائید

سعید
03-06-2010, 09:50 AM
سلام

پیشنهاد ما در مامبولرن، چیزی جز مامبوسرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نخواهد بود.

موفق باشید