PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب ja-rutile

محمد محسنی
03-06-2010, 04:58 PM
با سلام
من قالب ja-rutile را از www .JoomlArt.ir گرفتم
بعد از نصب الحاقات و نصب ماژول mod_jt_slideshow بعد از فعال کردن این ماژول ماژول mod_janews_fp_j15 از کار میفته

این رو یاد آور بشم در firefox مشکلی نیست ولی IE ماژول mod_janews_fp_j15 فعال نیست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
03-06-2010, 05:51 PM
سلام

39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .

محمد محسنی
03-06-2010, 06:57 PM
سعید جان سلام
راستش رو بخوایین قالب مشکلی نداره
ظاهرا بعد از لود mod_janews_fp_j15
mod_jt_slideshow از کار میفته

فقط من میخوام بدونم مشکل فقط از مرور گر هستش یا نه
آیا باید تغییراتی در Css انجام بشه
فقط نکته فنی این سوال برام مهمه
که بگین مشکل از کجا ناشی میشه همین

با تشکر

سعید
03-06-2010, 07:45 PM
سلام

درعنوان به مشکل قالب اشاره کردید. همینطور در پست اول نوشتید بعد از فعال شدن mod_jt_slideshow ماژول mod_janews_fp_j15 ازکار می افته و در پست قبل برعکس

در هر صورت باز هم خود توسعه دهنده ماژول بهتر می تونه راهنماییتون کنه.

اما چیزی که میشه حدس زد (البته این یک نظر کارشناسی نیست!) اینه که احتمالا این دو ماژول با هم conflict دارند. ماژول jt_slideshow از jQuery استفاده می کنه. اگر ماژول دیگه هم از jQuery استفاده می کنه، ممکنه به همین خاطر باشه.

یا علی

محمد محسنی
03-06-2010, 07:56 PM
ممنون سعید جان

سلام

درعنوان به مشکل قالب اشاره کردید. همینطور در پست اول نوشتید بعد از فعال شدن mod_jt_slideshow ماژول mod_janews_fp_j15 ازکار می افته و در پست قبل برعکس
یا علی

اشتباه از من بود

ولی چرا در firefox مشکلی ایجاد نمیکنه
جدا این IE یک مشکل عجیب شده
برای طراحی یک سایت باید کل وقت رو گذاشت تا بشه یک قالب را با IE سازگار کرد(مخصوصا ورژن 6) مخصوصا هنگامی که از CSS استفاده میشه

ادامه بحث را در این تاپیک میپرسم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>