PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن ماژول ها!

shahirahbar
03-10-2010, 10:07 AM
سلام
من یک قالب روی سایتم نصب کردم ولی هیچ کدوم از ماژول ها را نمایش نمیده باید چیکار کنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح گردید

reka
03-10-2010, 10:57 AM
سلام

در حال حاضر چندین ماژول در حال نمایش هستند.
اگر ماژولهای بیشتری فعال هستند و نمایش داده نمیشن به این دلیل است که قالب فوق موقعیتهای کمتری دارد و باید موقعیت ماژولها رو ویرایش کنید.

یا علی

meysam_h66
04-19-2011, 08:19 AM
سلام دوستان، 2تا ماژول هست مال شرکتJoomlaXTC به نام 3D Product Carousel for Virtuemart و Virtuemart Advanced Manufacturers من این2 ماژول رو توی هر تمپلیتی امتحان کردم کار نکرد
(title ماژول رو نشون میده ولی محتوارو نه)، ولی توی تمپلیت Teqmart که مال خود شرکت JoomlaXTC هست امتحان کردم به خوبی کار می کنه...
تو رو خدا یکی بگه مشکل از کجاس؟
چطور میتونم این ماژول رو توی تمپلیتی که می خوام به کار ببرم؟

mhadaily
04-19-2011, 09:31 AM
سلام
کافیست نصب کنید و در موقعیت مناسب در قالب انتشار دهید

meysam_h66
04-19-2011, 12:09 PM
سلام
کافیست نصب کنید و در موقعیت مناسب در قالب انتشار دهید

سلام دوست عزیز، ممنون از جوابت، در چند تمپلت مختلف نصب و در موقعیت های مختلف امتحان شده، فقط روی تمپلیت teqmart که متعلق خود به شرکت سازنده ماژوله(JoomlaXTC) با موفقیت اجرا می شود.

meysam_h66
04-19-2011, 03:45 PM
این ماژول اجناس ویرتومارتو به صورت 3 بعدی توی فایل فلش نشون میده، توی تمپلیت خود شرکت سازنده نصب میشه و کار میکنه، اما توی تمپلیتهای دیگه که امتحان کردم نصب میشه اما اجناس رو نشون نمیده، و من میخوام توی تمپلیت های دیگه ازش استفاده کنم، لینک فایلشو گذاشتم اگه خواستید بررسیش کنید ایرادشو بهم بگید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

vahid1921
06-01-2011, 12:02 PM
این ماژول اجناس ویرتومارتو به صورت 3 بعدی توی فایل فلش نشون میده، توی تمپلیت خود شرکت سازنده نصب میشه و کار میکنه، اما توی تمپلیتهای دیگه که امتحان کردم نصب میشه اما اجناس رو نشون نمیده، و من میخوام توی تمپلیت های دیگه ازش استفاده کنم، لینک فایلشو گذاشتم اگه خواستید بررسیش کنید ایرادشو بهم بگید.

بررسی کنید ببینید آیا ماژول مربوطه از فایل جاوا اسکریپت یا جکئوری یا چیزی شبیه اینها در قالب شرکتی که گفتین استفاده میکنه یا نه، واسه این کار باید سورس قالب رو نگاه کنید و اینکه آیا فایل با پسوند js یا css مروبط به این ماژول هست یا نه. مممکنه فایل css یا جاوای خاصی در قالب اصلی باشه که توی قالب های شما نیست.
موفق باشین.