توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب
irangofteman
03-10-2010, 05:12 PM
سلام
من موقع نصب مد اول ازم پسورد هاست رو می هواد.بعد هر مدی رو نصب می کنم میگه برنامه ای یافت نشد .
چکار کنم ؟ اگه پسورد هم می خواید بگید تا بگم ؟
دقیقا این پیام رو میده
" فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. "
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
03-14-2010, 08:51 AM
سلام
مطمئن هستید در نصب همه مد ها با این ارور مواجه میشید ؟
نسخه اس ام اف شما چنده ؟
و چه مدی نصب میکنید که این ارور ظاهر میشه ؟
یا علی
irangofteman
03-14-2010, 12:09 PM
سلام
هر مدی ریختم همین پیامو داد.نسخه من 1.5.15 است.
firoozmandan
03-15-2010, 07:43 AM
!!!!
SMF 1.5.15 رو از کجا دانلود کردید ؟!
شما مشکل در جوملا دارید یا SMF !
آخرین نسخه منتشر شده SMF 2 RC3 و SMF 1.1.11 است !!
irangofteman
03-15-2010, 12:34 PM
ببخشید.من چون از جوملا هم استفاده می کنم قاطی کردم.
ورژنش 1.1.11 است.
firoozmandan
03-15-2010, 12:55 PM
خواهش میکنم به سوالهایی که از شما میشه با دقت جواب بدید
و چه مدی نصب میکنید که این ارور ظاهر میشه ؟
یا علی
irangofteman
03-15-2010, 07:19 PM
مثلا SMF 2 RC3
یا مد امتیلز به مطلب
firoozmandan
03-18-2010, 07:56 AM
نام انگلیسی مد و یا لینک دانلود این مد را لطف میکنید بنویسید ؟!
irangofteman
03-19-2010, 07:19 AM
آدرس فایل آپدیت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و آدرس یک نمونه مد ( مد تشکر )
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینهارو نصب می کنم.البته مدهای دیگر هم همین مشکل را دارد.پسورد هاست رو هم موقع نصب می خواد
** هایپرلینک اصلاح شد
firoozmandan
03-21-2010, 07:04 AM
همین مد
روی اس ام اف 1.1.11 نصب شد
در صورتی که میخوایید روی نسخه 2Rc3نصب کنید از لینک زیر استفاده کنید :
2-rc 2
یا علی
irangofteman
03-21-2010, 01:41 PM
ببخشید گویا شما متوجه مشکل من نشدید.من دنبال این مدها نیستم.توی تالار گشتم و لینکشون را دار. بلکه مشکل من اینه که چند وقته هر مدی نصب می خواهم بکنم اول پاسورد هاست و شماره پورت رو می خواد که از اول اینطوری نبود و از وقتی اینطوری شده اشکال " فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. " می گیره
firoozmandan
03-22-2010, 06:34 AM
شما در پست قبل گفتید با ارور زیر مواجه میشید
"" فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. ""
این ارور نشون گر نصب مدی است که با نسخه اس ام اف شما همخوانی نداره
به همین دلیل لینک دانلود مد برای هر ورژن به شما داده شد
اما در مورد گرفتن یوزرنیم و پسورد : مشکل از پرمیشن های شماست که باید قابل نوشتن باشه در غیر اینصورت فرم ورود اطلاعات FTP هنگام نصب مد باز میشه که باید با وارد کردن یوزرنیم و پسورد این کارو انجام بدید ( اگر باز با وارد کردن صحیح اطلاعات مشکلی بود ممکن هست مشکل از owner فایلهای شما باشه که در اینصورت باید از پشتیبانی هاست بخوایید فولدر و فایل های مورد نیاز را قابل نوشتن کنند )
یا علی
irangofteman
03-22-2010, 09:21 AM
سلام
من در سوال اولم کل مشکلم را توضیح داده بودم.این پرمیشن را چجوری درست کنم ؟
firoozmandan
03-23-2010, 08:50 AM
لطفا به جوابهایی که به شما داده میشه دقت کنید ! در پست قبل جواب این سوال داده شد
اما در مورد گرفتن یوزرنیم و پسورد : مشکل از پرمیشن های شماست که باید قابل نوشتن باشه در غیر اینصورت فرم ورود اطلاعات FTP هنگام نصب مد باز میشه که باید با وارد کردن یوزرنیم و پسورد این کارو انجام بدید ( اگر باز با وارد کردن صحیح اطلاعات مشکلی بود ممکن هست مشکل از owner فایلهای شما باشه که در اینصورت باید از پشتیبانی هاست بخوایید فولدر و فایل های مورد نیاز را قابل نوشتن کنند )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.