PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلاگین نمایش متن در مطالب

bme
03-12-2010, 02:14 PM
سلام
برای کسانی که کد نویسی بلد نیستن ایا پلاگینی هست که ورودی بهش یه متن بدیم
و اون رو در انتهای تمام مطالب سایت نشون بده

مثلا نشون بده که کپی رایت رو رعایت کنید

reka
03-13-2010, 04:04 AM
سلام

میتونید از پلاگین زیر استفاده کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا بصورت دستی فایل components/com_content/views/article/tmpl/default.php رو ویرایش کنید و متن مورد نظر رو در پایین هر مطلب قرار بدید.

یا علی

sahama
03-13-2010, 11:04 AM
اگر در انتهای مطالب نخواهید و تنها در انتها یا ابتدای صفحه براتون کافی باشه می تونید از بنر هم استفاده کنید

bme
03-16-2010, 07:47 AM
من اون فايل رو ويرايش كردم و كد زير رو اصافه كردم

&lt;p dir=&quot;rtl&quot;&gt;&lt;img src=&quot;images/stories/warning24.png&quot; border=&quot;0&quot; /&gt;تمامی حقوق این سایت متعلق به انجمن هاي تخصصي مهندسي پزشكي است&lt;/p&gt;

اما چيزي به نمايش در نيومد
من خط بالا رو قبل از خط زير اصافه كردم

&lt;?php if ( intval($this-&gt;article-&gt;modified) !=0 &amp;&amp; $this-&gt;params-&gt;get(&#039;show_modify_date&#039;)) : ?&gt;

reka
03-17-2010, 06:02 AM
سلام

احتمالا دلیلش اینه که شما از قالبی استفاده میکنید که نحوه ی نمایش article ها رو تعیین کرده و در نتیجه خصوصیاتش بر خصوصیات default اوررایت شده.
چک کنید آیا در پوشه ی قالب شما این مسیر وجود داره: html/com_content/article/default.php

اگر بله، باید تغییرات رو در این فایل اعمال کنید.

یا علی

bme
03-17-2010, 07:57 PM
دقیقا کبیری جان

این فایل در قالب من بود و با اعمال تغییرات اون نوشته را نشون داد .

ممنون