توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جومولا
omid1985
03-13-2010, 02:08 PM
سلام
برنامه جوملا رو نصب کردم و از طریق سیستم میتونم
وارد کنترل پنل بشم ولی وقتی ادرس سایتو از مرورگر میزنم اون صفحه اول پیش نمایش نمیاد.من پوشه
Joomla_1.5.15-Stable-Full_Package-Farsi تو هاست اپلود کردم ولی نمیدونم چیکارش کنم همه فایل ها تو پوشه باشه
یا بیرون
ممنون
mersad
03-13-2010, 03:26 PM
سلام
به مامبو لرن خوش امدید
جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش نصب مامبو و جوملا روی هاست رایگان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88,_%D8%AC%D9%88%D9%85 %D9%84%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA %E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA% AF%D8%A7%D9%86)
این اموزش ها رو مطالعه کنید
شاد و سلامت باشید
---------------------------------
نصب جوملا 1.5 فارسی روی هاست cPanel 11 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اموزش تکمیلی و کامل
شاد و سلامت باشید
** دو ارسال شما یکی شد
** عنوان لینک ها اصلاح شد.
omid1985
03-14-2010, 05:26 PM
سلام
من برنامه رو نصب کردم .اما وقتی از طزیق کنترل پنل تغیراتی رو صفحه میدم .
صفعه پیش نمایش تغیر میکنه ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ تغیری نکرده.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام.
سوال جدید شما به عنوان تاپیک مربوط نیست. مطابق قوانین سوالات با موضوعات مختلف باید در اتپیک های جداگانه مطرح بشن.
لطفا سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
یا علی
props
10-03-2010, 06:26 PM
سلام من جوملا رو زیپ شده از طریق FTP آپلود کردم. و در مراحل نصب هنگامی که آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mysite.com رو در مرورگر مینویسم با Proudly Served by LiteSpeed Web Server at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> iconsgraphic.ir Port 80 این جمله در صفحه مواجه میشم و نمیتونم جوملا رو نصب کنم .
به نظر شما مشکل از کجاست؟
با تشکر...
mersad
10-03-2010, 06:49 PM
سلام
دوست عزیز به مامبولرن خوش امدید
طبق قوانین
برای رفع اشکال خودتون اول جستجو کنید در انجمن بعد اگر مشکل شما رفع شد تاپیک جدید ایجاد کنید
سلام.
سوال جدید شما به عنوان تاپیک مربوط نیست. مطابق قوانین سوالات با موضوعات مختلف باید در اتپیک های جداگانه مطرح بشن.
لطفا سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
یا علی
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.