PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم خوانده شدن متاتگ و ...

haya
03-14-2010, 07:25 PM
با سلام.
از طریق سایت زیر اومدم سایتم رو بررسی کنم، که در کمال ناباوری دیدم هیچ یک از پارامترهای Title, Description, Keywords, Robots, Author قابل شناسایی نیستند.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمی دونم چند وقت هست که این مشکل بوجود آمده، چه باید کرد؟
آدرس سایتم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
03-14-2010, 07:37 PM
سلام

من اولین مطلب سایت شما رو باز کردم و مشکلی نداشت:

&lt;title&gt;دستمزد کارگران در سال ۸۹ تعیین شد&lt;/title&gt;
&lt;meta name=&quot;robots&quot; content=&quot;index, follow&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;keywords&quot; content=&quot;دستمزد کارگران, دستمزد, کارگران, حداقل دستمزد, افزایش دستمزد, سال ۸۹, شورای عالی کار, کارگر, کارفرما&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;title&quot; content=&quot;دستمزد کارگران در سال ۸۹ تعیین شد&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;author&quot; content=&quot;زابل عباسی&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;description&quot; content=&quot;شورای عالی کار با حضور نمایندگان کارگران، کارفرمایان و وزیر کار میزان افزایش دستمزد کارگران را در سایر سطوح مشخص کردند.&quot; /&gt;

همچنین در صفحه اصلی :

&lt;title&gt;مهندسی عمران ایران&lt;/title&gt;
&lt;meta name=&quot;robots&quot; content=&quot;index, follow&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;keywords&quot; content=&quot;مهندسی عمران, عمران, مهندسی, مهندس, ساختمان, اخبار, مقالات, مقاله, گزارش, نرم ‌افزار, فهرست بها, بخشنامه, تعدیل, بتن, فولاد, زلزله, سازه, جوش, جوشکاری, تاريخ شمسی, متره, برآورد, همايش, civil, NDT&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;description&quot; content=&quot;مهندسی عمران ایران Civilmaster سایتی علمی و اطلاع رسانی در صنعت عمران و رشته های مرتبط میباشد و به ارایه خبر، مقاله، گزارش و نرم افزار میپردازد&quot; /&gt;

یا علی

haya
03-15-2010, 10:02 AM
اما چرا submitexpress پیغام خطا می دهد.
مواردی که شما فرمودید رو من بررسی داشتم و تعجب من هم همین بود.
چون این امکان هست که robot ها هم این خطا را داشته باشند.

سعید
03-15-2010, 03:28 PM
این سایت با خوندن حروف یونیکد مشکل داره.

سایر روبوت ها مثل گوگل و ... اینطور نیستند. جای نگرانی نیست.

یا علی