ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت پونی و داستو و شبیه کردن اونا به هم

reza_pa48
10-14-2006, 09:54 PM
سلام
من می خوام داستو رو فارسی بکنم و در اختیار تیم بذارم. برای همین می خوام بدونم می شه من فارسیش کنم و تیم یه تغییر کوچیک در اون بده تا من هم به گالری مورد علاقه ام برسم و هم دوستانی که با پونی مشکل دارن یه جوری مشکلشون حل بشه.
مشکل اینجاست که در داستو وقتی عکس می یاد (در صفحه ای که می تونی امتیاز بدی یا برای عکس کامنت بنویسی) وقتی روی عکس کلیک می کنی بزرگ می شود و در اندازه واقعی نشون می ده(تا اینجا عین پونی هست.) ولی وقتی روی این عکس بزرگ کلیک می کنی ناپدید می شه . ولی در پونی اینجوری نیست. میشه روی عکس بزرگ کلیک کرد و حتی سیویش کرد.
آیا این مورد قابل تغییر هست که مثل پونی بشه؟

sorry4uboth
10-14-2006, 10:15 PM
خوب ببین برای ترجمه اگه خواستی با من همانگ کن. اما این موردی رو که تو میگی من ندیدم؟؟؟ مشکلی ندارم من با این مورد.

radmehr
10-14-2006, 10:16 PM
ما به جای پونی، زوم گالری رو پیشنهاد میکنیم
که تا آخر این هفته به همراه آموزش در سایت قرار میگیره.

reza_pa48
10-14-2006, 10:26 PM
خوب ببین برای ترجمه اگه خواستی با من همانگ کن. اما این موردی رو که تو میگی من ندیدم؟؟؟ مشکلی ندارم من با این مورد.

یعنی شما روی این عکس بزرگ کلیک می کنی غیب نمی شه؟ من هم با IE تست کردم هم فایر فکس. ولی ناپدید شد. :'(
می شه یه بار دیگه تست کنی؟ ممنون

sorry4uboth
10-14-2006, 10:29 PM
رضا جان اگه دقت کنی من خودم اینو معرفی کردم! مشکلی ندارم! نمیدونم مشکل تو چیه! یه سرچ بکن ببین تو اینترنت چه سایتهایی استفاده میکنند یه نگاه به اونها هم بنداز ;)

reza_pa48
10-14-2006, 10:33 PM
سلام
من همین الان روی سایت خودم فعال کردم.
دقیقا من این مشکلو دارم
ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
10-14-2006, 10:44 PM
خوب ببین
شما تنظیمات رو درست انجام ندادید. یکبار با حوصله تنظیمات رو بررسی کنید.
برای فارسی سازی بصورت خصوصی صحبت میکنیم

اما توجه کن گالری زوم رو که آقای رادمهر هم گفتند چیز جالبیه + آموزشش.

reza_pa48
10-15-2006, 09:19 AM
خوب ببین
شما تنظیمات رو درست انجام ندادید. یکبار با حوصله تنظیمات رو بررسی کنید.

سلام
تو قسمت Option با هر چهار تا گزینه ور رفتم yes و no را عوض کردم نشد. میشه شما بگین اون چهار تا تنظمتون چیه منم روی اون بذارم؟

reza_pa48
10-16-2006, 07:51 AM
سلام
آقا محمد کمکی نمی کنید؟

sorry4uboth
10-16-2006, 12:14 PM
من که پیغام خصوصی دادم؟؟؟
یوزر و پسورد رو بفرستید چک کنم!

sorry4uboth
10-16-2006, 02:52 PM
خوب ببین من با IE7 بازم چک کردم مشکلی نداشت اما با فایرفاکس مشکل داشت.

اما کاربرت برای دریافت عکس باید روی دکمه سبزرنگ دانلود کلیک کنه.

reza_pa48
10-16-2006, 05:24 PM
lمشکل از کدهای جاواست که با فایر فاکس سازگار نیست. درسته؟

sorry4uboth
10-16-2006, 05:53 PM
احتمالا!

sorry4uboth
02-07-2007, 12:47 PM
سلام
من می خوام داستو رو فارسی بکنم و در اختیار تیم بذارم. برای همین می خوام بدونم می شه من فارسیش کنم و تیم یه تغییر کوچیک در اون بده تا من هم به گالری مورد علاقه ام برسم و هم دوستانی که با پونی مشکل دارن یه جوری مشکلشون حل بشه.
مشکل اینجاست که در داستو وقتی عکس می یاد (در صفحه ای که می تونی امتیاز بدی یا برای عکس کامنت بنویسی) وقتی روی عکس کلیک می کنی بزرگ می شود و در اندازه واقعی نشون می ده(تا اینجا عین پونی هست.) ولی وقتی روی این عکس بزرگ کلیک می کنی ناپدید می شه . ولی در پونی اینجوری نیست. میشه روی عکس بزرگ کلیک کرد و حتی سیویش کرد.
آیا این مورد قابل تغییر هست که مثل پونی بشه؟

این مشکل حل که شد هیچی خیلی بهتر هم شده!!!!!

اول در سایت login کنید بعد روی عکس کلیک کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوستان تست کنند کلا ببینید اگه خوبه و مشکلی نداره که منتشر بشه :D