PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در قسمت نویسنده ، ویرایشگر و ناشر

monsterclub
03-16-2010, 04:59 PM
من در سایت خودم احتیاج به چند نفر نویسنده دارم ولی نویسندگان بعد از ورود در منوی کاربری و وارد شدن به قسمت نوشتن مقاله امکان درج و یا حتی انصراف را ندارند و صفحه بدون تغییر میماند
نویسنده ، ویرایشگر و ناشر ، هر سه مورد را تست کردم و کار نمیکند .لطفا راهنمایی کنید

مهدی.
03-16-2010, 07:35 PM
سلام

از کامپوننت خاصی به این منظور استفاده میکنید ؟

سطح دسترسی نویسندگان شما به چه صورت هست و ایشان از کجا وارد پانل مدیریتی خود میشوند ؟

مشکل را با یک تصویر دقیقتر شرح دهید. ترجیحاً یک یوزر تست هم ایجاد کنید و در تاپیک قرار دهید تا بررسی کنیم.

زمستانتان سپید

monsterclub
03-16-2010, 08:05 PM
نام سایت
monsterclub.ir
user: mm
pass: mmmm
پس از وارد شدن به سایت و وارد کردن نام کاربری ، در منوی کاربری روی نوشتن مقاله کلیک میکنیم و هیچ مطلبی را نمیتوانیم درج کنیم.

** هایپرلینک اصلاح شد

ebrahim1110
03-16-2010, 08:41 PM
سلام
سطح عضويت اين كاربر حداقل بايد نويسنده باشه تا بتونه مطلب ارسال كنه.

monsterclub
03-16-2010, 08:52 PM
من قبلا خدمتتان عرض کردم که سطح دسترسی این کاربر را در هر سه مورد تست کردم ( نویسنده ، ویرایشگر و ناشر ) اما امکان درج مطلب وجود ندارد

mersad
03-16-2010, 09:20 PM
سلام
دوست عزیز شما از چه جوملایی استفاده میکنید ؟ جوملا مامبولرن رو استفاده میکنید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

monsterclub
03-17-2010, 06:06 AM
این پیغام خوش آمد گویی در صفحه مدیریت است.
با تشکر از شما برای انتخاب جوملا! فارسی،
امیدواریم با استفاده از جوملا و امکانات آن، بتوانید سایت خود را هر چه سریعتر راه اندازی کنید.

برای داشتن امکاناتی بیشتر در جوملا و همچنین استفاده از خدمات تیم پشتیبانی می توانید به وب سایت تیم توسعه جوملای فارسی مراجعه نمایید.
امیدواریم از جوملا و استفاده از آن لذت ببرید.

برای حذف این پیغام می توانید از مدیریت ماژول های بخش کاربری آنرا حذف نمایید یا از این لینک استفاده نمایید.

تیم مامبولرن.
و این هم اطلاعات سیستم

اطلاعات سیستم

PHP Built on: Linux newserv.javanmizban.com 2.6.18-128.2.1.el5.028stab064.4 #1 SMP Mon Jul 27 12:45:01 MSD 2009 i686
نسخه پایگاه داده: 5.0.67-community
مجموعه پایگاه داده: utf8_general_ci
نسخه PHP: 5.2.12
وب سرور: Apache/2
وب سرور به رابط PHP: apache2handler
نسخه جوملا: Joomla! 1.5.15 Stable [ Wojmamni Ama Mamni ] 05-November-2009 04:00 GMT
دستیار کاربر: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/531.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.193.0 Safari/531.3

مهدی.
03-17-2010, 01:07 PM
نام کاربری یا رمز عبور اشتباه بوده یا شما هنوز ثبت نام نکرده اید.

لطفاً یک نام کاربری حقیقی قرار دهید!

سطح دسترسی نویسندگان شما به چه صورت هست و ایشان از کجا وارد پانل مدیریتی خود میشوند ؟
مشکل را با یک تصویر دقیقتر شرح دهید. ترجیحاً یک یوزر تست هم ایجاد کنید و در تاپیک قرار دهید تا بررسی کنیم.

به این موارد هم پاسخ دهید!

زمستانتان سپید

monsterclub
03-17-2010, 01:15 PM
من شرمندم
user : mm
و pass: mmmmmm
یعنی 2m برای user و
6m برای pass

mersad
03-17-2010, 02:29 PM
سلام
دوست عزیز
خواهشاً به سوالاتی که از شما پرسیده میشود به دقت جواب دهید
این مرتبه سوم است !!! اقا مهدی استاد عزیزم 2یار از شما پرسیدند و شما جواب در این مورد ندادید

لطفاً یک نام کاربری حقیقی قرار دهید!

[quote author=مهدی. link=topic=25264.msg130061#msg130061 date=1268768158]

شاد و سلامت در پناه ایزد

monsterclub
03-18-2010, 06:40 AM
شما سایت را باز کنید
سپس در این قسمت

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همان نام کاربری و رمز عبوری که خدمتتان قبلا عرض کردم را بنویسید و ببینید که این نام کاربری حقیقی میباشد.
و اگر منظورتان نام کاربری در قسمتadministrator است
چشم آن را به صورت خصوصی برایتان میفرستم.
ممنون از توجهتان

** هایپرلینک اصلاح شد

firoozmandan
03-18-2010, 08:03 AM
سلام

سایت شما رو با یوزر و پسی که داده بودید بررسی کردم
مشکل میتونه چند مورد باشه :

1- سطح دسترسی
2- کپی نشدن همه فایلها
3- تنظیمات htaccess

این موارد را بررسی کنید

یا علی

monsterclub
03-18-2010, 08:40 AM
سلام
خیلی ممنون از بررسی که انجام دادید
اما یک مشکلی که هست اینه که من متاسفانه از این اطلاعات شما سر در نمی آورم چون سایت را به من اینگونه تحویل دادند و من از نوشتن و راه اندازی سایت اطلاعی ندارم
آیا یا دادن نام کاربری administrator و رمز عبور شما می توانید کمکم کنید؟
با تشکر

firoozmandan
03-18-2010, 08:52 AM
سلام

برای بررسی نیاز به یوزرنیم و پسورد هاست هست اما همینطور که میدونید در روز های آخر سال قرار داریم و مشغله فکری و کاری چند برابر شده
میتونید یوزرنیم و پسورد رو بفرستید اما ممکن هست با تاخیر نسبتا طولانی سایت شما رو بتونم بررسی کنم

یا علی

monsterclub
03-24-2010, 12:33 PM
با تشکر
user و pass را به صورت خصوصی برایتان ارسال کردم
--------------------------------
سلام
سال نو مبارك
من همچنان مشكلم حل نشده است چرا نويسنده در سايت من نميتواند مطلب درج كند؟

** دو ارسال شما یکی شد