PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به هم ريحتن قالب

mnad
03-18-2010, 02:38 PM
سلام
من وقتي روي سايت جوملايي ( ساخت تيم مامبو ) مطلب اضافه ميكنم ،‌ ستون سمت راست به زير مطالب ميره (‌قالب مورد استفاده به صورت سه ستونه و دو ستون در سمت راست و مطالب در سمت چپ)
.
اين مشكل حتي اگه يك مطلب هم روي سايت بزارم پيش مياد ،‌ ولي وقتي چيزي نميزارم ،‌اون ستونها درسته
.
مشكل از چيه ؟
( آدرس سايت آخرين سايت امضا )

نوید
03-18-2010, 04:08 PM
سلام
لطفا آدرس سایت خود را بزارید تا بررسی کنیم
موفق باشید

mnad
03-18-2010, 08:29 PM
نويد جان ،‌آخرين سايتي كه تو امضام هست (‌نميخوام لينك سايت اينجا بيوفته ،‌شرمنده )

mersad
03-18-2010, 10:11 PM
سلام
با عرض ادب به استاد عزیزم اقا نوید

شما لطف کنید بگید قالب رو از کجت دریافت کردین ؟ اگر لینک دمو هست بگذارید

شاد و سلامت باشید

mnad
03-18-2010, 10:52 PM
قالب رو از كسي خريدم و دمو هم داره و رو لوكال كار ميكنه ، ولي لينك ندارم بدم

mersad
03-18-2010, 11:14 PM
به نظرم در فارسی سازی مشکلی برای مقعیت های قالب پیش امده

فکر میکنم
با احتساب به این موضوع که قالب رو خریداری کردین این قالب تجاری محسوب میشه و در انجمن مامبولرن موارد تجاری مورد بحث قرار نمیگیرد
لطفاً با سازنده و مترجم قالب مشکل را در میان بگذارید

شاد و سلامت باشید

valerianos
03-25-2010, 08:26 AM
سلام
من یک وب سایت برای یک روستا طراحی کردم که البته قسمتی از هاست یکی از دوستان رو گرفتم و sub هستم.مشکل اینجاست که هر قالبی نصب میکنم فقط در صفحه اول -home-نمایش داده میشود و در صفحات دیگر قالب وجود ندارد و نوشته ها بهم ریخته اند.آدرس سایتو میگذارم یه سری بزنید و در حل مشکلش کمکم کنید
ممنون

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
03-25-2010, 08:33 AM
سلام

لطفا قبل از ارسال سوال در انجمن جستجو کنید و در صورتیکه قبلا جواب داده نشده بود، در تاپیک جدید سوالتون رو مطرح کنید.

یا علی