PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب من مساوی با ابن قالب

مابولرن
03-18-2010, 06:28 PM
با سلام من یک قالب دارم می خواهم مثل این سایت کنم
ببنید که وقتی روی ان کلید کنم این خاصیت را داشته باشد
این عکس ببنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
= این هم لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون می شوم من راهنمای کنید اگر بهم کمک کنید تا قالب اینطوری کنم عیدی بسیار بزگی به من داده اید

** هایپرلینک اصلاح شد.

mersad
03-18-2010, 10:34 PM
سلام
خسته نباشید
لطفاً به قوانین احترام بگذارید و قبل از ایجاد تاپیک قوانین را حتماً مطالعه کنید

3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.

در باره سوال شما
سعی کنید به جای هماهنگ سازی با توجه به نوع کاربری سایت ( خبری ، اجتماعی ، علمی ... ) نوع قالب رو انتخاب کنید
برای انتخاب قالب مورد تایید مامبولرن به سایت persianit.ir مراجعه کنید و قالب مناسب کار خود را دریافت نمایید

شاد و سلامت در پناه ایزد

reka
03-19-2010, 07:15 AM
سلام

ببنید که وقتی روی ان کلید کنم این خاصیت را داشته باشد

چه خاصیتی؟
لطفا واضح درخواستتون رو بیان کنید. نه در موضوع تاپیک و نه در متن اون اثری از سوال نیست.

یا علی