PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نشان ندادن محتوای بعضی Article ها در IE

sAsAn.K
03-19-2010, 07:15 PM
سلام دوستان .
یه مشکل عجیبی که من دارم اینه که بعضی از Article ها محتواشون با هر قالبی که تست کردم روی IE نشون داده نمیشه .
ولی روی Firefox همه ی Article ها OK هستند .
ممنون میشم کمکم کنید بگید مشکل از چیه ...
Parameter های تمام Article ها هم مثل همه و فقط Author Name و Modified Date & Time روشون Hide هست .

reka
03-19-2010, 07:19 PM
سلام

لطفا قبل از طرح سوال جستجو کنید، این مورد بارها مطرح شده است.

شما مطالبتون رو از word کپی میکنید داخل جوملا و این مشکل بوجود میاد.
ابتدا متن مطالب رو به یک نرم افزار plain text همچون notepad منتقل کنید سپس به ادیتور جوملا بیارید.

یا علی

sAsAn.K
03-20-2010, 05:51 AM
شرمنده ، نمی دونستم به چه اسمی جستجو کنم .
ببینید این Editor داخل خود جوملا اصلا قسمتی برای بزرگ و کوچیک کردن متن و تغیر رنگ و فونت نداره مثل اینکه ، اونو چی کار کنم ؟

Daneshsara
03-20-2010, 06:18 AM
شرمنده ، نمی دونستم به چه اسمی جستجو کنم .
ببینید این Editor داخل خود جوملا اصلا قسمتی برای بزرگ و کوچیک کردن متن و تغیر رنگ و فونت نداره مثل اینکه ، اونو چی کار کنم ؟

سلام عیدتون مبارک
بهتر است اول با جوملا بیشتر آشنا بشوی (از آموزش های ویکی و مامبولرن استفاده کن)

ادیتور جوملا این امکانات را دارد!!!!
در ادیتور ردیف اول Font Size برای اندازه ؛ تغییر قلم Font Family و برای کوچک کردن و تیتر کردن Paragraph

sAsAn.K
03-20-2010, 08:15 AM
درسته بار اوله که جوملا کار می کنم ، ولی 12 ساله با کامپیوتر کار می کنم ! دیگه فونت کوچیک بزرک کردن رو باید داشته باشه مثلا مثل Microsoft Word !
این عکسو ببینید ، کجاشو میگید شما ؟! :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reka
03-20-2010, 08:20 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

sAsAn.K
03-20-2010, 09:47 AM
پس مشکل معلوم شد کجاست ، خیلی تشکر ....

surushm
02-13-2011, 12:34 PM
با سلام آقای کبیری
ولی در سایت من تصاویر هم دیده نمیشود مشکل اونها در چیه؟؟

متشکرم

mersad
02-13-2011, 01:44 PM
دروود

دوست عزیز

قوانین رو مطالعه کنید
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیک‌های قدیمی که موضوع آن‌ها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.

سوال خودتون رو در تاپیک جدیدی ایجاد نمائید

شادو سلامت در پناه ایزد