توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب rt_quasar_j15
FalconEyes
03-20-2010, 10:05 AM
با سلام
آقا خیلی ممنون که این تم rt_quasar_j15 رو برا دانلود گذاشتین من دانلود و نصبش کردم ولی وقتی سایت میخواد بیاد بالا این ارور رو میده :
Unable to find Gantry library. Please make sure you have it installed.
چه کار باید بکنم ؟
کمک
help
SOS
کمک کنید
خیلی ممنون :'(
mersad
03-20-2010, 10:10 AM
سلام
لطفاً به قوانین احترام بگذارید و قبل از ایجاد تاپیک حتماً قئانین رو مطالعه کنید
>از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .<
به نظرم شما قالب رو درست نصب نکردین و یا در نصب به شما ارر داده که شما دقت نکردین
قالب رو پاک و دوباره با دقت نصب کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
titanpass
05-09-2010, 09:02 PM
شايد اين جوابت نباشه ولي برو قالب پيشفرضت رو عوض كن
ajax_h
05-16-2010, 03:57 AM
با سلام
آقا خیلی ممنون که این تم rt_quasar_j15 رو برا دانلود گذاشتین من دانلود و نصبش کردم ولی وقتی سایت میخواد بیاد بالا این ارور رو میده :
چه کار باید بکنم ؟
کمک
help
SOS
کمک کنید
سلام
من هم همین مشکل رو دارم .
نمی دونم چطوری حل میشه
Gantry library رو از سایت اصلی اون هم نتونستم دانلود کنم.
میشه راهنمایی کنید چطور میشه از این قالب استفاده کرد ؟
با تشکر
firoozmandan
05-20-2010, 08:03 AM
سلام
فایل زیر را دانلود و نصب کنید
تست کنید ببینید مشکل حل میشه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
monirm
05-20-2010, 08:25 PM
سلام
من تست كردم فايده نداشت.
titanpass
05-20-2010, 09:32 PM
س
با سلام
چه کار باید بکنم ؟
سلام
برو اين لينك رو بخون . من هم اين مشكل رو داشتم . رفتم به اين آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته اين آدرس به ما سرويس نميده بخاطر همين من فايل هاي لازمش رو دانلود كردم و تو 4shared گذاشتم. فايل لازم رو كه آدرش رو پايين بهت ميدم گرفتم و نصب كردم مشكلم حل شد
ببين اين دوتا فايل رو درست مثل پلاگين تو جوملا نصب كن
اينا رو نصب كن كوچولو هستند بعدش برو قالب پيشفرضت رو بزار همين قالب قشنگه
بعد برو حالشو ببر. قالبت فعال ميشه ولي براي استفاده كامل از تمام قسمت هاش يه مقدار بايد تمرين كني
** هایپرلینک اصلاح شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.