توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات امنیتی دارم
siamak-s
10-16-2006, 10:34 AM
سلام دوستان
من از مامبوی یک سال پیش (ورژنش رو درست یادم نمیاد فکر کنم 3 بود ) استفاده می کنم و روی سرور نصب فقط یه سری مشکلات امنیتی برای من پیش اومده که یه نفر تهدید به ساخت اکانت سوپر ادمین کرده می خواستم ببینم اصلا ممکنه اگه ممکنه چه جوری راهش چیه و چه جوری باید جلوگیری کرد ؟
ممنون از دوستان
radmehr
10-16-2006, 10:53 AM
راهش اینه که مامبوی خودتون رو بروز کنید!
Siamak
10-16-2006, 12:54 PM
سلام دوستان
من از مامبوی یک سال پیش (ورژنش رو درست یادم نمیاد فکر کنم 3 بود ) استفاده می کنم و روی سرور نصب فقط یه سری مشکلات امنیتی برای من پیش اومده که یه نفر تهدید به ساخت اکانت سوپر ادمین کرده می خواستم ببینم اصلا ممکنه اگه ممکنه چه جوری راهش چیه و چه جوری باید جلوگیری کرد ؟
ممنون از دوستان
بله دوست عزیز اون ورژن بسیار قدیمی هست و اینکه تا به حال هم هک نشده خیلی جالب هست !
توصیه اکید میکنم که به روز کنید و ورژن 4.5.4 Hp رو نصب کنید.
siamak-s
10-16-2006, 01:40 PM
اما اين اتفاق افتاده يعني من اين چيزا رو توي نيوك ديده بوده كه با اضافه كردن يه رشته به تا يو آر ال مي تونستي به اكانت ادمين بسازي يعني مي خوايد بگيد چنين امكاني حتي براي اين ورن وجود نداره من حتي وقت تعويض مامبومو ندارم
sorry4uboth
10-16-2006, 02:40 PM
شما هیچ وقت نیوک رو با مامبو یکی نکنید!
فکر میکنم تنها را شما نصب یا به روزرسانی به 4.5.4 باشه. این امکانات ساخت اکانت ادمین برای مامبو خوشبختانه تا بحال وجود نداشته!
javad583
10-17-2006, 12:45 AM
دوست عزیز اگر زمان و یا احیانا تخصص لازم رو برای بروز رسانی امنیتی و کاربری سایتتون ندارید، میتونید با آدرس info [@] mambolearn [dot] com در تماس باشید.
در ضمن با بروز رسانی مامبوی خودتون، نه تنها از امنیت بیشتر بلکه از امکانات بالاتری نیز بهره مند میشوید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.