PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل نا معلوم پاک شدن اطلاعات

melghatis
03-21-2010, 09:23 AM
سلام
من یک مشکلی دارم و اون هم اینه که چند روزه که اطلاعات بعضی از پوشه های هاست خود به خود پاک میشه !!
مثلا در شاخه عکسها یک پوشه ما مرتب پاک میشه و باید به مدیر هاست بگیم تا بک آپ برگرداند /
و حتی قالب ما هم بهم میریزه . و عکسها و فایلهای css قالب نیز ناپدید میشوند .
مشکل از کجا میتواند باشد ؟

firoozmandan
03-21-2010, 09:30 AM
سلام

لطفا لینک وبسایت خود را قرار بدید
مشکل نباید از جوملا باشه... احتمالا مشکل شما از سرور و هاستینگیست که استفاده میکنید

یا علی

melghatis
03-21-2010, 09:38 AM
الان سایت در دسترس نیست انشالله تا عصر درست بشه لینک میدهم
مدیر هاستینگ احتمال نصب یک افزونه رو دادند که چون بد تال شده و دستکاری شده باعث این است و من هم حقیقتا زیاد افزونه نصب و حذف کردم . چطوری میتونم از این قضیه خلاص شم ؟

firoozmandan
03-21-2010, 09:41 AM
منظور از بد نال شدند چیه !

از چه شرکتی هاست گرفتید ! صحبتی که کردن به نظر منطقی و علمی نمیاد !

melghatis
03-21-2010, 09:50 AM
راستش دقیق نمیدونم ایشون این اصطلاح رو نگفتند
من خودم افزونه های نال شده و اسکریپت زیاد نصب کردم
ایشون دقیقا گفتند ممکن است مشکل از یک افزونهو یک پلاگین باشه و یا یک کد مخرب !

mersad
03-21-2010, 11:39 AM
سلام
با عرض احترام به جناب فیروزمندان
با یک انتی ویروس درست ایمن و مطمئن نصب کنید و صفحات سایت خودتون رو چک کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

mosi4
03-22-2010, 01:35 PM
ضمن عرض ادب به مدیر محترم سایت و سایر پیشکسوتان
تمامی راه حلهای ذکر شده در فوق را امتحان نمایید درصورتیکه مشکلتون بازم حل نشد اقدام به تغییر پسوورد administrator و ftp و cpanel سایت نمایید شاید یکی به هر دلیلی پسوورد شما رو بدست آورده و قصد اذیت کردن داره !

سعید
03-22-2010, 03:10 PM
اگر تمایل دارید راهنماییتون کنیم، لطفا به سوالاتی که از شما پرسیده میشه پاسخ بدید:

لطفا لینک وبسایت خود را قرار بدید

از چه شرکتی هاست گرفتید !

کنترل پنل سایتتون چیه؟

قبلا دقیقا همین موضوع از طرف کاربران مطرح شده که مشکل از طرف سرور بوده: پاک شدن برخی فایل ها و پوشه ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی