PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از ftp به httpdoc

m2040k
03-24-2010, 05:24 PM
سلام دوستان
سال نو مبارك
كنترل پنل من پلسك كه من نميتونم جوملا رو اكستركت كنم براي همين توي ftp اكستركش كردم، حالا چه جوري از توي ftp ببرمش توي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> كنترل پنلم. در ضمن من از آدرس:
ftp.mydomain.com/joomla
هم استفاده كردم فقط پوشه رو باز ميكنه من بايد اونو ببرم توي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطف كنيد من را راهنمايي كنيد
با تشكر و آرزوي بهترين لحظه ها در سال 89

mersad
03-24-2010, 08:31 PM
سلام
خسته نباشید
این مورد رو مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

m2040k
03-25-2010, 09:19 AM
سلام
از راهنمايي شما متشكرم
دوست عزيز من نميدونم اين وسط چه مشكلي هست كه هيچ كس بهش اشاره نميكنه من تو ساخت ديتا بيس يا ورود به ftp يا هر مرحله ي ديگه اي هيچ مشكلي ندارم!
اين وسط دو موضوع است به جمله ي زير دقت كن:
گر بخواهید که جوملا را بر روی Plesk نصب نمایید باید آخرین نسخه جوملا فارسی را از سایت مامبولرن دانلود کنید و با استفاده مشخصات FTP کنترل پنل Plesk ، آن را در پوشه ای به نام joomla در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آپلود نمایید:
عزيز من آپلود رو به دو صورت انجام ميدن يكي اينكه بري توي كنترل پنلت و از توي فايل منيجر بري توي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و از اونجا گزينه ي آپلود و بعد آپلود انجام ميشه! اينو همه ميدونن و كسي مشكلي نداره! مشكل اينجاست كه كنترل پنل من پلسك است و قابليت اكستركت كردن نداره!
براي اكستركت كردن اين فايل جوملا ميگن بايد بري از توي ftp اين كارو انجام بدي!
ok مشكلي نيست! ميري توي ftp خودت ، اونجا هم ميشه آپلود كرد هم اكستركت و .... اما مشكل من اينجاست كه حالا چه جوري از ftp ببرم توي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ! بهتره به موضوع هم نگاه كني
انتقال از ftp به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نميدونم چرا هيچ كس حرف منو نميفهمه ftp ربطي به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نداره اصلا گزينه اي براي ارتباط بين اين دو اونجا نيست يا من نمي بينم اگه شما مي بيني به منم بگو!
به هر حال ممنون

mersad
03-25-2010, 12:00 PM
سلام
فکر میکنم اگر بريد با cute ftp اپلود كنيد در مسیر Ftp.yourdomain.com
يوسر و رمز كنرتل پانل و بعد اپلود و بعد هم نصب كنيد مشکل شما حل بشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

m2040k
03-25-2010, 02:13 PM
سلام
من توي Ftp.yourdomain.com اپلود و بعد انزيپ كردم ، من ميخوام فايل انزيپ شده رو ببرم توي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> كپي كنم تا از ادرس:
yourdomain.com/joomla
بتونم انرو نصب كنم.
من ميخوام بدونم فايل مورد نظرم رو به چه طريق از ftp ببرم توي كنترل پنل؟
ممنون

mersad
03-25-2010, 02:56 PM
عزیز دلم
فایل زیپ رو با همون Cute FTP ببر تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با همون Cute FTP توی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اکسترکت کن
بعد هم نصب رو شروع کن
چرا انقدر خودت رو میپیچونی ؟
امکاناتی که برای ادیت فایل زیپ میخوای رو نداری توی پلسک این نرم افزار بیشتر کارها رو برات انجام میده حتی سطح دسترسی رو هم میتونی با این نرم افزار تغییر بدی

شاد و سلامت در پناه ایزد