PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کپی محتویات هاست یک سایت روی یک هاست سایت دیگر

tourism
03-27-2010, 11:52 AM
خسته نباشید

من دوتا سایت دارم :
tourism-elite.com
و یک سایت شخصی:
msarfallah.com

میخواستم به جای اینکه افزونه های مختلف جوملا رو بگردم و به سختی پیدا کنم و با کلی مشکلات روی سایت شخصی ام که تازه ران انداختم نصب کنم، میشه محتویات مربوط به پلاگین و ماژول سات اصلی ام رو بر روی سایت تازه تأسیسم کپی کنم؟
و اینکه اگر میشه، دقیقا چه پوشه هایی رو باید کپی کنم؟

با تشکر

** هایپرلینک اصلاح شد.

نوید
03-28-2010, 04:59 AM
سلام دوست عزیز
شما می توانید از سایت قدیمی خود یک بکاپ تهیه کنید و در سایت جدید نیز بارگزاری نمایید
موفق باشید

tourism
03-28-2010, 03:56 PM
اگر روی هاست جدید ، جوملا رو نصب کرده باشم، و بک آپ گرفته شده از سایت قدیمی رو در هاست جدید نصب کنم، مشکلی ایجاد میشه؟
یا اینکه باید دایرکتوری ها رو پاک کنم؟
و چه دایرکتوری هایی رو باید پاک کنم؟

من از طریق دیسک اسپیس محتویات هاستم رو پاک کردم و فقط home directory رو از سایت قبلیم بک گرفتم و در سایت جدید restore کردم که در حال حاضر هم بعد از آپلود نوشته Restoring files .
سایت جدید دیتا بیس و یوزر برای دیتا بیس داره.
آیا باید چیز های دیگر رو هم از سایت قدیمیم بک بگیرم و در سایت جدید آپلود کنم؟

میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدید؟!

** دو پست شما یکی شد.

سعید
03-28-2010, 05:25 PM
سلام

وقتی که فایلها رو از سایت قدیم در سایت جدید کپی می کنید، باید دیتابیس رو هم کپی کنید. چون مشخصات و تنظیمات اکستنشن ها در دیتابیس ذخیره میشه.

توصیه می کنم به جای اینکار، اسم اکستنشنهای سایت قدیمی تون رو جستجو کنید و براحتی می تونید پیداشون کنید.

یا علی

tourism
04-01-2010, 07:27 AM
سلام

من فایل های دایرکتوری public_html سایت قدیمیم رو به دایرکتوریpublic_html سایت جدید منتقل کردم و همچنین دیتابیس قدیمی رو از طریق phpmyadmin اکسپورت کردمم و در سایت جدید از همین طریق ایمپورت کردم.
اما الان که آدرس سایت رو وارد می کنم با این ارور مواجه میشم:
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

مشکل کجاس؟ کار دیگری هم باید انجام بدم؟

سعید
04-01-2010, 07:38 AM
سلام

بله. برخی تنظیمات رو باید در فایل configuration.php بروز کنید.

مثلا آدرس سایت روی وب، مسیر مطلق فایلها، نام کاربر و رمز عبور دسترسی به دیتابیس و ...

یا علی

tourism
04-01-2010, 07:59 AM
ممنون الان درست شد و امده بالا

اما مثل اینکه عکس هاش لود نمیشه.
همین طور با اینکه نام سایت و مشخصات دیگر رو در configuration.php اصلاح کردم برای سایت جدید اما همچنان نام سایت قبلی رو داره.

چه باید کنم؟

ممنون

parsiv_tereng
04-04-2010, 09:40 AM
تنظیمات جوملا را هم باید بررسی کنید و نام سایت را از داخل مدیریت جوملا نگاه کنید ببینید درسته
آدرس پوشه تصاویر هم چک کن ببین چه تغییری ایجاد شده در مسیر اونها