توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موقعيت user ها
سلام
وقتي يك قالبي رو استفاده ميكنيم ،موقعيت قالبها رو چه جوري ميتونيم ژيدا كنيم ؟ فكر كنم سيستم مامبو يك قسمت براي اين كار به اسم (موقعيت ماژول ها )داشت ... جوملا رو نميدونم
سلام
کافی است در انتهای آدرس سایت خود عبارت ?tp=1 را اضافه نمایید
مانند:
persianit.ir/?tp=1
خيلي جالب بود و به دردم خورد
دستت درد نكنه
فقط يه سوال . اين همه موقعيت ها رو نشون ميده يا فقط اونهايي كه مورد استفاده قرار گرفتن ؟
mersad
03-28-2010, 01:30 PM
سلام
تمامی موقعیت ها رو نشان میده
شاد و سلامت در پناه ایزد
با تشكر
.
حالا من اگر بخوام اين موقعيت ها رو ويرايش كنم ،بايد به كدوم فايل رجوع كنم ؟ من با دريم ويور كار ميكنم و اكثر فايل هاي توي فولدر قالب بود گشتم ،ولي پيدا نكردم كجاس
براي مثال من ميخوام عرض يكي از موقعيت ها رو كوچك تر كنم
.
ممنون
سلام
تمام موقعیت ها در قالب شما تعریف شدند.
مثلا موقعیتی مثل user1 رو در جایی که کدی مشابه کد زیر قرار داره می تونید پیدا کنید:
<jdoc:include type="modules" name="user1" />
یا علی
مرسي سعيد جان
فكر كنم در فايل ايندكس براي تعيين موقعيت ها ، فقط ميگيم كه كدوم بالا تر يا پايين تر باشه و اينكه در يك سطر چند موقعيت باشه و ... ولي اينكه يك موقعيت چه طول و عرضي داشته باشه در اينجا تعريف نميشه ، درسته ؟ البته اينها رو با كمك دريم ويور حدس زدم ...
.
خلاصه ممنون ، يك سري از سوالاتم تا اينجا برطرف شد
سلام
بستگی به قالبتون داره. ممکنه طول و عرض موقعیت هم در فایل index.php قالب تعریف شده باشه.
اما معمولا موقعیت در فایل index.php فراخوانی میشه، اما طول و عرض در فایل CSS قالب تعریف میشه.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.