PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب‌سایتی پیرامون کودکان کار و خیابان

Mirzaa
03-28-2010, 07:49 AM
وب‌سایت رسمی مؤسسه تاک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مؤسسه تاک سرزمین من، مؤسسه‌ای است غیردولتی و غیرانتفاعی با هدف توانمندسازی و ظرفیت‌سازی انجمن‌ها و سازمان‌های مرتبط با کودکان کار و خیابان با رویکرد علمی برای داشتن انجمن‌ها و سازمان‌های غیردولتی آگاه، توانا و کارآمد که با تمام توان در جهت پیشگیری، کنترل، کاهش و محو کار کودکان و فراهم ساختن شرایط بهتر برای زندگی کودکان کار و خیابان تلاش می‌کنند.

دست یاری همه کسانی را که تلاش می‌کنند تا محبت و امنیت را به کودکان کار و خیابان بازگردانند صمیمانه می‌فشاریم.

سعید
03-28-2010, 07:58 AM
سلام

اگر مدیریت سایت در اختیار خودتون هست، توصیه می کنم برای امنیت بیشتر، روی پوشه مدیریت پسورد بگذارید.

همچنین مطالعه مقاله راه های افزایش امنیت یک سایت مامبویی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C% D8%AA_%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88) به شما در تامین هرچه بیشتر امنیت کمک می کنه.

یا علی

Mirzaa
03-28-2010, 09:32 AM
سلام سعید جان

مدیریت وب‌سایت دست بنده نیست. توی وب‌گردی پیداش کردم.

پست الکترونیکی مدیر سایت: info{@}TAKchildren . com

پست الکترونیکی دفتر مرکزی: office{@}TAKchildren . com

سپاسگزارم