توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت دانلود و مشکل
تیرداد
10-17-2006, 02:33 PM
سلام
من یه مشکلی دارم
یه کامپوننت دانلود نصب کردم اما مشکل اینجاست که بعضی از فایلها رو میشه دانلود کرد و بعضی ها رو میگه : فایل پیدا نشد
با اینکه فایلها رو دوباره ایجاد کردم اما مشکل هنوز پابرجاست
لطفاً آقای فیروزمندان یا هر کدوم از دوستان جواب بدند .
sorry4uboth
10-17-2006, 02:37 PM
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
لطفا قوانین رو رعایت کنید و یکبار تاپیک بزنید!
از چه کامپوننت دانلودی استفاده میکنید؟ کل خطا رو لطفا اینجا بزارید
تیرداد
10-17-2006, 05:51 PM
از کامپوننت ReMOSitory - A MamboOpenSource 4.5 File Repository ورژن 2.03 که توسط بلال آرست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فارسی شده , استفاده می کنم . خطاش اینه که من یه سری فایل برا دانلود گذاشتم اما وقتی یکی میخواد بگیره بعضی ها رو جواب میده و اجازه دانلود میده و بعضی ها رو میگه : فایل پیدا نشد . با اینکه چندین بار موارد خطا رو مرور کردم و هیچ ایرادی ندیدم اما باز هم مشکل پابرجاست . می تونید به سایت من برید و ببینید
آدرس :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون
sorry4uboth
10-18-2006, 08:09 PM
دوست عزیز در این مبحث جناب فیروزمندان باید نظر بدن!
متاسفانه ایشون یه تصادفی براشون پیش اومده فعلا تا چند روز دیگه در دسترس نیستند. لطفا چند روزی صبر کنید حتما بعد بهبودی به تمامی این تاپیکها سر میزنند.
از توجه شما متشکرم.
تیرداد
10-18-2006, 08:18 PM
دوست عزیز در این مبحث جناب فیروزمندان باید نظر بدن!
متاسفانه ایشون یه تصادفی براشون پیش اومده فعلا تا چند روز دیگه در دسترس نیستند. لطفا چند روزی صبر کنید حتما بعد بهبودی به تمامی این تاپیکها سر میزنند.
از توجه شما متشکرم.
تو روخدا ؟
خیلی متاسف شدم
واقعاً امیدوارم خیلی زود بهبودی حاصل کنند
sorry4uboth
10-18-2006, 08:24 PM
ممنون
خواهشی که دارم اینه که دوستان دیگه تاپیک رو از مسیر خودش منحرف نکنند.
تیرداد
10-25-2006, 10:06 PM
ممنون
خواهشی که دارم اینه که دوستان دیگه تاپیک رو از مسیر خودش منحرف نکنند.
آقا محمد از آقای فیروزمندان خبری نشد؟
من مشکلم پابرجاست
کی میاد ؟
sorry4uboth
10-25-2006, 10:12 PM
شاید فردا!
Siamak
10-25-2006, 11:35 PM
شما آدرس ها رو درست ست کردید؟ پرمیشن فایلها و فولدر اونها درسته؟
تیرداد
10-26-2006, 09:25 PM
شما آدرس ها رو درست ست کردید؟ پرمیشن فایلها و فولدر اونها درسته؟
بله , ببینید یه سری از فایل ها درسته اما یه سری کار نمی کنه و عبارت فایل پیدا نشد میاد ؟ نمی دونم از چیه ؟
iransbs
10-27-2006, 03:32 PM
نام کاربری و کلمه عبور مامبو و کنترل پانل مدیریتی سایت خودتون رو برای من ارسال کنید بررسی می شه اگر مشکلی پیدا شد راه حل اش رو همین جا می نویسم
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.