توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا موقع درج تصویر برای مطلب
nastaran.t
03-29-2010, 05:37 AM
موقع درج تصویر برای مطلب خطای زیر در پنجره popup باز شده نشان داده میشود:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
تا امروز مشکلی نداشته و هیچ فایلی هم دستکاری نشده است. اشکال از وب سرور و هاستینگ هست؟
با سلام
احتمالا مشکل از سمت هاستینگ است
باهاشون تماس بگیرید و بپرسید چه تغییرات جدیدی داده اند
موفق باشید
nastaran.t
04-03-2010, 07:45 AM
سلام
با هاستینگ تماس گرفتم گفتن هیچ تغییری انجام ندادند جز اینکه NEt Framework SP1. بر روی سرور نصب کرده اند و احتمالا به آنها ربط ندارد... آیا این تغییر به خطایی که میده ربط داره؟ چه باید کنم؟
----------------------------------------
این پنجره popup از کجا فرا خوانده میشه؟ شاید فایل آن پاک شده یا تغییری ناخواسته در آن صورت گرفته؟
----------------------------------------
سلام
هنوز مشکل حل نشده،مگر جوملا به NEt Framework . ربطی داره؟
برای حل مشکل به هاستینگ چه پیشنهادی بدهم؟ باید چه کار کنن که نمیکنن؟
** سه ارسال شما یکی شد
سلام
فقط در پنجره ی مربوط به درج عکس چنین اروری میاد؟
یا علی
nastaran.t
04-04-2010, 06:29 AM
سلام
بله ، تا جایی که من چک کردم فقط در همین پنچره
reghbali06
04-04-2010, 07:01 AM
سلام
من هم هنگام درج تصوير با مشکل روبرو ميشوم يعني به جاي اينکه کادر وسط ظاهر شود به گوشه مي رود و نمي توان به گزينه درج دسترسي داشت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
من هم هنگام درج تصوير با مشکل روبرو ميشوم يعني به جاي اينکه کادر وسط ظاهر شود به گوشه مي رود و نمي توان به گزينه درج دسترسي داشت
بهتر بود مشکلتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح می کردید.
درهرصورت بفرمایید از کدوم نسخه جوملا استفاده می کنید؟ (چه تیمی)
و اینکه فقط با مرورگر IE این مشکل رو دارید یا با سایر مرورگر ها هم همین مشکل وجود داره ؟
سلام
بله ، تا جایی که من چک کردم فقط در همین پنچره
با توجه به اینکه پیش از این مشکل وجود نداشته و در جای دیگری هم ارور رو مشاهده نمیکنید حدس میزنم مربوط به تغییرات در هاستینگ شماست.
بنده اطلاعاتی در مورد سرورهای ویندوز ندارم. در اکثر مواقع در سرورهای ویندوز عملکرد جوملا دچار مشکل میشود.
اگر برای شما امکان مهاجرت به سرور لینوکسی وجود داره، این کار رو بکنید تا در آینده هم به مشکل نخورید در غیر اینصورت صبور باشید تا از دوستان دیگر به شما کمک کنند.
درضمن در صورت امکان یک بکاپ از جوملای خود بگیرید و در لوکال هم تست کنید ببینید مشکل وجود داره یا خیر.
یا علی
nastaran.t
04-05-2010, 09:20 AM
سلام
یک بکاپ از جوملا گرفتم و در لوکال تست کردم ،در لوکال کلا فقط همین ارور را نشان میدهد و حتی صفحه اصلی سایت یا مدیریت را نیز نمی آورد!
مشکل رو search کردم،تو یکی ازforum های همین سایت خوندم که .htaccess را پاک کنم درست میشه، از روی لوکال حذفش کردم الان سایت و administrator بالا میاد ولی موقع گذاشتن عکس برای مطلب ارور 500 - یک خطا بوجود آمده است، رو میده که فکر کنم همون ارور Internal Server Error هست.
پس مشکل از هاست نمیتونه باشه، احتمالا فایلی تغییر کرده، این popup برای گذاشتن تصویر در مطلب از چه فایل هایی فراخونی میشه؟
** دو پست شما یکی شد.
reghbali06
04-05-2010, 01:21 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
حق با شماست
من از جوملا 1.5.15 استفاده مي کنم
در IE8 اين مشکل وجود نداره ولي در نسخه هاي پايين تر اين مشکل وجود داره
ممنون
سلام
یک بکاپ از جوملا گرفتم و در لوکال تست کردم ،در لوکال کلا فقط همین ارور را نشان میدهد و حتی صفحه اصلی سایت یا مدیریت را نیز نمی آورد!
سلام
از کدوم نسخه جوملا کار چه تیمی استفاده می کنید؟
nastaran.t
04-06-2010, 05:31 AM
.htaccess را از روی لوکال حذف کردم الان سایت و administrator بالا میاد ولی موقع گذاشتن عکس برای مطلب ارور 500 - یک خطا بوجود آمده است، رو میده که فکر کنم همون ارور Internal Server Error هست.
جوملایی که استفاده شده قدیمی هست: جومفا نسخه 1.5.10
سلام
لطفا جوملا خود را به 1.5.15 مامبولرن ارتقا دهید
موفق باشید
nastaran.t
04-06-2010, 07:35 AM
سلام
قبلا روی لوکال ارتقا داده بودم منو ها رو در جای خودش نشون نمیداد و خطایی که مربوط به ماژول منوهای آبشاری است،داشت: \modules\mod_swmenufree\
این اشکال Internal Server Error خود بخود پیش اومده قبلا با همین نسخه قدیمی هم مشکلی نداشت.
ممنون
سلام
با توجه به اینکه جوملای شما هم در روی هاست و هم در لوکال همین مشکل رو داره، میشه حدس زد که احتمالا مشکل از هاستتون نیست.
مشکلی هم که بعد از ارتقا داشتید، شاید بخاطر این بوده که فایل ها کامل و به درستی جایگزین نشدند.
مطابق این آموزش جوملا رو ارتقا بدید و بررسی کنید مشکلتون حل میشه : آموزش ارتقای جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.