ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز شدن اخبار در صفحه جدید

maybod-adineh
03-30-2010, 08:41 AM
سلام دوستان
سایت جوملایی ما آماده شده
حالا میخوام مطالب در صفحه جدید باز بشه !
لطفا راهنمایی بفرمایید
سایت : maybod-adineh.net/fa

reka
04-01-2010, 06:50 AM
سلام

مطالب کدوم قسمت؟
ظاهرا شما برای نمایش عناوین مطالب در صفحه ی اصلی از چند نوع ماژول استفاده کردید، در نتیجه باید در کدهای تک تک این ماژولها ویرایش انجام بشه تا با کلیک روی لینک عنوان هر مطلب صفحه ی جدیدی باز بشه.

یا علی

maybod-adineh
04-01-2010, 08:20 PM
ممنونم آقای کبیری
من مطالبی را که در صفحه اول هست منظورم بود
میشه دقیق بگید کدام فایل را ویرایش کنم ؟ چون ماژولی را که مطالب صفحه اول را نمایش می دهد ویرایش کرم اما سایت بهم ریخت !

reka
04-01-2010, 08:59 PM
سلام

منظورم اینه که کدوم قسمت از مطالب صفحه ی اصلی؟ چون شما از چندین ماژول برای نمایش مطلب در صفحه ی اصلی استفاده کرده اید.

یا علی

maybod-adineh
04-01-2010, 09:05 PM
اخبار تصویری وسط صفحه

مهدی.
04-01-2010, 11:01 PM
سلام

اگر از جوملای 1.5 استفاده میکنید باید در قالب ویرایش داشته باشید.

مشابه این مورد را قبلاً در تاپیک زیر توضیح داده ایم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توجه کنید این آموزش برای قالب پیشفرض هست. در قالبهای دیگر ممکن است به شکل دیگری باشد اما اصول کار همین هست.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

reka
04-02-2010, 05:33 AM
سلام

مهدی جان قسمتی که ایشون درخواست دارند این اتفاق واسش بیفته، از com_content استفاده نشده بلکه از کامپوننت alphacontent استفاده کردن.

فایل زیر رو دانلود کرده و در مسیر components/com_alphacontent/views/alphacontent/tmpl جایگزین فایل default.php کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توجه: حتما از فایل default.php کنونی پشتیبان تهیه کنید.

در صورتیکه با جایگزینی فایل تغییر اعمال نشد، فایل default.php خودتون رو برای من ارسال کنید.

یا علی

maybod-adineh
04-02-2010, 07:26 AM
ممنونم
فایل را جایگزین کردم درست شد اما یه مقدار بهم ریختگی ایجاد کرد که در مرحله دوم با مقایسه کردن این فایل با فایل خودم ، فایل اصلی را ویرایش کردم و درست شد .

یا علی