توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن .www از ابتدای آدرس ایمیل ها
علیرضا
03-31-2010, 11:56 PM
سلام
متاسفانه بعضی از کاربران آدرس ایمیل را با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در ابتدای اون وارد می کنن!
حدودا 200 تا از کاربران (4 درصد کاربران) این اشتباه رو انجام دادن. من به دیتا بیس دسترسی دارم، چه راه حلی وجود داره تا به شکلی سریع عبارت .www رو از ابتدای آدرس ایمیل ها پاک کنم؟
یا حـــــــق
mersad
04-01-2010, 02:13 AM
سلام
از طریق فایل Htaccess
از این اموزش استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد و سلامت در پناه ایزد
Mirzaa
04-01-2010, 06:54 AM
سلام دوست گرامی
تا جایی که بنده اطلاع دارم Htaccess برای ریدایرکت کردن آدرسها به کار میره.
برای تغییر محتوای فیلدهای دیتابیس اگه دسترسی بهش دارید و میتونید اسکریپت sql بنویسید فکر کنم با این چند خط کد بشه این کار رو انجام داد:
use DataBaseName
go
update TableName set EmailFieldName=replace(EmailFieldName,'<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;,'')
سپاسگزارم
متاسفانه بعضی از کاربران آدرس ایمیل را با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در ابتدای اون وارد می کنن!
سلام
این نکته رو درنظر داشته باشید که برخی کاربران ممکنه در ابتدای آدرسش ایمیلشون www وجود داشته باشه و با حذف خودسرانه اون ممکنه این کاربران دچار مشکل بشن.
یا علی
سلام
بهتر است برای اینکه ابهامی وجود نداشته باشه گزینه ی "فعال سازی اکانت کاربری از طریق ایمیل" رو فعال کنید تا ایمیل توسط کاربر تایید بشه.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.