PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيا براي تبليغات در مامبو 4.6 كامپوننتي وجود دارد؟

sadatian
10-18-2006, 02:39 AM
سلام
آيا براي تبليغات در مامبو 4.6 كامپوننتي وجود دارد؟
هر ماژول يا كامپوننتي كه براي تبليغات نصب ميكنم با مامبو 4.6 مشكل داره؟ نمي دونم بايد چكار كنم.لطفاً راهنمايي كنيد.

مرسي
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

sorry4uboth
10-18-2006, 02:47 AM
خود 4.6 یه کامپوننت داره به نام Banner!!!!

Artbanner2 هم هست.

sadatian
10-18-2006, 02:52 AM
سلام
ميدونم خود بنر مامبو هست ولي اون كمه.من مكانهاي بيشتري براي تبليغات ميخواهم.
مثلاً ميخواهم در ستون چپ سايتم 10 تا پلان براي تبليغات زير هم داشته باشم ولي كامپوننتي نيست.
artbanner2 هم با مامبو 4.6 مشكل داره هم با لوكال و هم روي سرور همه را امتحان كردم(artbanner-artbanner2-pike-ugbannerو ...)

آيا كامپوننت ديگري هست كه با مامبو مشكل نداشته باشه؟
مرسي
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

sorry4uboth
10-18-2006, 03:07 AM
اینها رو هم تست کنید من خودم تست نکردم!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sadatian
10-18-2006, 02:47 PM
سلام
مرسي از جوابتون.بايد تست كنم ولي اون لينك اوليش رو متوجه نشدم كجاست.اگه ممكنه دقيقتر آدرس بديد.

باز هم مرسي