PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل قالب akowinterportal در ماميو 4.5.3 فوق حرفه اي

Reza_Engineer
10-18-2006, 04:56 PM
سلام دوستان عزيز

من مامبو فارسي 4.5.3 و مامبو فارسي 4.5.3 فوق حرفه اي رو نصب كردم
و براي آنها قالب akowinterportal رو نصب كردم
اين قالب در مامبو فارسي 4.5.3 خيلي خوب كرا مي كنه

اما در نسخه فوق حرفه اي مشكل داره
1- در قسمت هدر اين خطاي Warning رو نشون ميده
Warning: Division by zero in W:\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> p on line 44

2- توي باكس ماژولهاي سايتم آيتمها به جاي راست چين به صورت چپ چين هستند
يعني مثلا منوي اصلي در قسمت راست قرار دارد اما آيتمهاي آن توي باكسش به صورت چپ چين هستند

لطفا منو راهتمايي كنين

ممنون

farhad
10-18-2006, 06:04 PM
قالب رو از کجا دانلود کردید ؟

reza_pa48
10-18-2006, 06:10 PM
من با همین قالبی که از اینجا داونلود کردم و آخرین ورژن مامبو کار می کنم
مشکلی هم ندارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Reza_Engineer
10-18-2006, 07:30 PM
سلام
من قالب akowinterportal از خود سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود كردم اما اين مشكل رو دارم
اما نه با نسخه حرفه اي با نسخه 4.5.3 فوق حرفه اي

مشكلاتشم بالا گفتم حالا منو كمك كنيد اگه سجاي ديگه هم هست كه قالب مشكل نداره لينك دانلودشو بديد نصب كنم
ممنون

farhad
10-18-2006, 08:34 PM
دوست من !

این قالب قبلا کامل تست شده !

نمونه آمادش هم سایت آقا رضا هست که لینک هم دادن !

شما هم آدرس ساییتون رو لطف کنید تا چک بشه !

Reza_Engineer
10-19-2006, 08:14 AM
سلام
آدرس سايت من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستش
بررسيي كنين مي بينين كه قالب چپ به راست شده ( اين مامبو نسخه فارسي 4.5.3 فوق حرفه اي است)
در صورتي كه توي مامبو 4.5.3 حرفه اي اين قالب راست به چپ هستش
بعد اون منوي افقي كه خودش در زير هدر درست مي كنه نيستش رو لوكال خطاي Division By Xero ميده ولي انجا نشونش نميده
ممنون اگه راهنمايم كنين

sorry4uboth
10-19-2006, 08:24 AM
سُایت شما راست به چپه و موردی نداره!!!!!

farhad
10-19-2006, 08:30 AM
قالب شما مشکلی نداره...

برا کسب اطمینان در فایل CSS کلاس ( moduletable ) رو پیدا کنید و چینش حروف رو بصورت راست چین در بیارید.

text-align: right;

موفق باشید.