PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خط افقي فاصله انداز بين آيتم هاي مطلب ...؟

yaser1
10-18-2006, 05:40 PM
سلام

ميشه کاري کرد بين آيتم هاي مطلب در صفحه اول يا هر بلاگ بخش يا مجموعه اي، يک خط جداکننده قرار بگيره.

مثل اين <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

farhad
10-18-2006, 06:10 PM
کلاس modifydate در CSS رو پیدا کنید.

و border bottom اون رو ویرایش کنید.

در ضمن باید در تنظیمات صفحه نخستتون ( آخرین ویرایش ) رو فعال کنید.

یا علی

yaser1
10-18-2006, 07:16 PM
سلام

ممنون. ولي جواب نداد. يعني من توي css نفهميدم چه تغييري بايد بدم. خطوط زير رو پاک کرده و به جاش &lt;hr&gt; و يا -------- گذاشتم ولي جواب نداد.

اين کد ها رو مي گم
height: 100px;
vertical-align: bottom;
font-size: 10px;
color: #ff0000;
font-weight: normal;
text-align: left;
direction:rtl;

البته تو عکس اصلاح نشده اند

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تاريخ آخرين ويرايش رو فقط درج مي کنه که البته من اينو اصلا نمي خواهم. فقط به جاش يک خط افقي بياد.
کجاي کار رو اشتباه رفتم.&#160; &#160; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

farhad
10-18-2006, 08:33 PM
دوست من ..من گفتم بردر پایین رو ایجاد کنی !!!

اصلا روی اون کلاسی که من گفتم کار کردی ؟

yaser1
10-18-2006, 08:37 PM
سلام

من متوجه منظورت نشدم. خيلي هم سر در نياوردم. ميشه شما زحمتشو بکشي کدها رو بذاري؟

radmehr
10-18-2006, 08:42 PM
چنین کدی رو باید به کلاس modifydate. اضافه کنید:

border-bottom-width: 1px;
border-bottom-style: solid;
border-bottom-color: #cccccc;

yaser1
10-18-2006, 08:49 PM
سلام

و اگه نخوام تاريخ و عبارت &quot;آخرين بروز رساني (xxxxxxxxx )&quot; درج نشه چکار بايد بکنم؟ چون اين از اولي واجب تره برام

ممنون ميشم اگه بفرماييد

farhad
10-18-2006, 08:53 PM
متوجه نشدم ؟

میخواین چکار کنید ؟

firoozmandan
10-26-2006, 06:18 AM
از قسمت تنظیمات کلی &gt;&gt; تب محتوا &gt;&gt; گزینه تاریخ و زمان آخرین ویرایش را روی عدم نمایش ست کنید

یا علی

yaser1
10-26-2006, 12:14 PM
سلام

در ضمن باید در تنظیمات صفحه نخستتون ( آخرین ویرایش ) رو فعال کنید.

خوب با این کار تاریخ آخرین ویرایش هم در بالای همین خط درج میشه. من می خواهم این تاریخ درج نشه

از قسمت تنظیمات کلی &gt;&gt; تب محتوا &gt;&gt; گزینه تاریخ و زمان آخرین ویرایش را روی عدم نمایش ست کنید

سلام آقا محسن. خوشحالم که سلامتی تونو بدست آوردین و دوباره شما رو تو انجمن می بینیم.
چیزی که شما گفتید با اصل قصه تناقض داره. اگه تاریخ آخرین ویرایش رو روی عدم نمایش تنظیم کنم که خط مورد نظر هم دیده نمیشه. فکر می کنم آقای نوری درست می فرمایند.

با این حساب چکار باید بکنم تا خط فاصله انداز که در ذیل کد تازیخ آخرین ویرایش اضافه شده دیده بشه ولی خود تاریخ آخرین ویرایش درج نشه

firoozmandan
10-26-2006, 12:49 PM
این خط رو میتونید در قسمت بالای هر تیتر اضافه کنید . اینطوری مطالب به راحتی از هم جدا میشن

yaser1
10-29-2006, 09:00 PM
سلام

;)

عالي بود!

skh_med
11-02-2006, 02:41 PM
من از فایل css کدی رو که گفتین اجرا کردم . اما مطالب صفحه اول من با خط از هم جدا نمی شن

skh_med
11-02-2006, 02:42 PM
در ضمن من مظور این جمله آقای فیروزمندان رو نفهمیدم .
این خط رو میتونید در قسمت بالای هر تیتر اضافه کنید . اینطوری مطالب به راحتی از هم جدا میشن

وقتی این خط میافته تاریخ ویرایشم میاد . می خوام فقط خط بیاد و تاریخ نداشته باشه

sorry4uboth
11-02-2006, 02:49 PM
من از فایل css کدی رو که گفتین اجرا کردم . اما مطالب صفحه اول من با خط از هم جدا نمی شن

آخرین ویرایش رو از تنطیمات کلی اجرا کردید؟

در ضمن من مظور این جمله آقای فیروزمندان رو نفهمیدم .

خوب شما در اول هر نوشتتون یه خط بکشید به همین راحتی!

skh_med
11-02-2006, 02:58 PM
خوب این می شه اما خطای که میاد خیلی کوتاه است . یعنی به اندازه تیتر من هست . من می خوام تمام عرض صفحه رو بگیره

reza_pa48
11-02-2006, 06:11 PM
خوب این می شه اما خطای که میاد خیلی کوتاه است . یعنی به اندازه تیتر من هست . من می خوام تمام عرض صفحه رو بگیره

یه پیشنهاد برات دارم صفحتو توی فرانت پیج بساز. ا از اونجا می تونی اندازه -ضخامت و... اون خط رو کنترل کنی. بعد کدهای بین دو بادی رو پیست کن توی ویرایشگر مامبو البته در حالت اچ تی ام ال
البته همون خط رو که توی ویرایشگر مامبو می اندازی می تونی کد اچ تی ام ال رو ببینی و خصوصیاتشو تغییر بدی

farhad
11-02-2006, 07:12 PM
نظر من، یک بگراند ( 20 پیکسل در یک پیکسل ) درست کنید.
این بکگراند فقط در زیرش یک خط هست که با تکرار تداعی یک خط مستقیم رو میکنه.
این بکگراند رو به عنوان بک گراند تیتر مطالب انتخاب کنید.
مشکل شما حل میشه.

یا علی

yaser1
11-02-2006, 10:22 PM
سلام

من خودم به عنوان شروع کننده تاپيک، از اين راه استفاده کردم و نتيجه خيلي خوبي گرفتم(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اين کد رو که آقاي رادمهر زحمتشو کشيدن، به انتهاي کلاس modifydate. اضافه کردم

border-bottom-width: 1px;
border-bottom-style: solid;
border-bottom-color: #cccccc;

خوب براي نمايش خط،&#160; بايد تاريخ آخرين ويرايش رو در تنظيمات کلي&gt; محتوا&#160; روي نمايش بگذاريم. اما با اين کار هم خط و هم تاريخ آخرين ويرايش درج ميشوند

بعدش براي ديده نشدن(با عدم نمايش اشتباه گرفته نشه)&#160; تاريخ آخريم ويرايش، سايز فونتش رو روي 1 و رنگ اونو همرنگ زمينه انتخاب کردم!

اينم نمونه ي عملي که تاريخ آخرين ويرايش ثبت ميشه اما ديده نميشه! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فقط چنانچه قالب رو تغيير دادين(خصوصا رنگ زمينه رو) يادتون بايد باشه که رنگ متن تاريخ آخرين ويرايش رو هم در کلاس modifydate. اصلاح کنيد

mraict
11-04-2006, 07:06 AM
سلام
فقط موقع سلکت کردن مطالب، تاریخ انتشارت لو می ره :)